для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Дурдом-дайджест №6


Дурдом-дайджест №6
Політика:
 
Прес-службою Ю.Тимошенко оприлюднено відповіді на 5 питань, озвучених співробітником СП А.Кислинським.
 
Нагадаємо питання А.Кислинського:
1. Чи правда, що першим номером порядку денного своєї зустрічі з російським керівництвом Юлія Володимирівна поставила скарги на Партію регіонів, яка, на її думку, не дотрималася слова і не пішла на юридичне оформлення коаліції?
2. Чи правда, що Тимошенко гарантувала, що продовжуватиме боротися усіма можливими і неможливими способами з Віктором Ющенком та запевнила, що у разі її обрання президентом України усі проблемні питання двосторонніх відносин, на які вкаже Москва, будуть автоматично вирішені?
3. Чи правда, що на зустрічі йшлося про вироблення схеми безперешкодного доступу російських компаній, передусім "Газпрому", до стратегічних активів України? Зокрема, вже сформовано так звану експертну групу, яка має відпрацювати механізм переходу під контроль Москви газотранспортної системи України
4. Чи правда, що Юлія Тимошенко запевнила російську сторону, що БЮТ за жодних умов не виступить із засудженням дій Росії на території Грузії попри видані гарантії партнерам по коаліції?
5. Чи правда, що окремо Тимошенко наголосила, що спільні голосування БЮТ і "НУ-НС" 2 жовтня є виключно тактичним кроком для перекладання відповідальності за позачергові вибори виключно на президента України, що насправді ніяких домовленостей по створенню коаліції дотримано не буде, і БЮТ вже готується в разі нестворення коаліції з Партією регіонів до позачергових виборів?

 
Відповіді Юлії Володимирівни:
1. Хі-хі.
2. Ха-ха
3. Бугага!
4. Мега-бу-го-га!
5. Славік – ябеда!
 
***
 
Голова ФДМУ В.Семенюк-Самсоненко виявила нові порушення інвестзобов’язань Міттал – Стіл Кривий Ріг у сфері соціального забезпечення своїх працівників. Так, наприклад, при відправленні на пенсію або добровільному звільненні працівника йому виплачується тільки 35 окладів (в середньому приблизно 80 тис. грн.), однак, не видається значок «Учасник  Соціалістичного змагання», медаль «Слава Труду» та іменний годинник «Польот». Голова КПУ П.Симоненко підтримав В.Семенюк-Самсоненко і заявив, що честь простого трудівника не можна ображати ганебними виплатами.
Як відомо, вітчизняні власники підприємств металургійної та інших галузей не принижуються до банального підкупу своїх працівників.
 
***
 
Международный Институт Развития Державы Языком ввиду изменения политической и международной обстановки, внес некоторые изменения в нормы литературного русского языка и  рекомендовал Премьер-министру РФ В.В.Путину и Президенту РФ Д.А. Медведеву, обращаться к высшим должностным лицам иностранных государств асоответственно их происхождению, геополитическому весу и географическому положению.
Мазурики – обращение к лидерам братских стран и стратегическим партнерам;
Ханурики – обращение к лидерам азиатских стран;
Дурики – обращение к лидерам большой восьмерки.
Фраза: «Who are you to fucking lecture me?» универсальная дипломатическая формула, необходимая для обозначения статуса дипломата Великой Держвы. Используется в деловой переписке и устной перепалке.
 
***
 
Дмитро Володимирович Табачник, народний депутат від фракції ПР вручив лідеру партії В.Ф.Януковичу свою «грунтовну заяву», в якій «аргументовано виклав» свою думку на заяви Б.В. Колесникова про те, що, буцімто, Д.В.Табачник є «дешевим клоуном». У заяві, зокрема, відзначено, що тільки гардероб Д.В.Табачника наочно спростовує тезу «дешевий», яку вжив щодо нього Б.В.Колесников.
У заяві не наведено аргумент «сам дурак» через індивідуальну алергічну реакцію Дмитра Володимировича на імовірний фізичний біль.
 
Економіка:
 
Міністр фінансів України заявив, що світова фінансова криза не призведе до катастрофічних наслідків в Україні. «Є певність, що у нас все буде добре», - сказав міністр. «Однак, я не знаю як буде у вас», - відповів він на запитання журналістів.
 
Кримінал:
 
Микола Рудьковський заявив на судовому засіданні, що змушений був замовити чартер на поїздку до Парижу і Ніколаєнко в якості ескорту через те, що Віктор Ющенко, вирушивши у вояж до Закарпаття, забрав у нього кабмінівський літак, бо зламався літак президентський і дружину тому що "ламалась" Катерина Ющенко.
 
Спорт:
 
У Польщі можуть забрати право на проведення Євро 2012. Україні смішно.
Канаріс [07.10.2008] | Просмотров: 3822

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/3

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook