для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Короткий словничок термінів українського політичного професіонала.


Короткий словничок термінів українського політичного професіонала.
З огляду на складні процеси, що проходять у політичній системі України і світу, початкуючому політологу  буде важко осягнути і зрозуміти всю повноту політичного життя, якщо він не володітиме професійними термінами українських політиків та чиновників. Даний словничок покликаний бути надійним провідником у бурхливому морі сучасного суспільно-політичного життя.
Словничок відкритий для допрацювання та виправлень.
Терміни взяті з реального політичного життя і максимально точно витлумачені з урахуванням фактичного стану речей та дійсного значення слів. Окрему подяку автор складає Златоустам української політики – М.Д.Данчі, М.М. Добкіну, Г.А.Кернесу, В.Ф.Януковичу за неоціненний вклад у скарбничку вітчизняної політфілології та невтомне творення нових словоформ та смислів.
Також автор дякує В.А.Ющенку за створення умов для творчості як вищеназваних осіб, так і тисяч їх колег. Особливу вдячність автор висловлює Ю.В.Тимошенко, як надихаючій постаті для творчості усіх згаданих тут осіб.
Терміни у словничку розміщені у довільному порядку через намагання зламати стереотипи і віднайти свій, особливий шлях – шлях інтелектуального нейтралітету між ідіотизмом та логікою.

 
Покласти х.й – накласти обтяження на фізичну або юридичну особу чи будь-який інший суб’єкт правовідносин з метою їх вилучення з правового поля, системи господарських відносин та соціального захисту.  Вчиняється чиновником щодо всіх суб’єктів правовідносин, які звертаються без дотримання процедури «по-людськи» при дотриманні процедури «по-закону».
 
Убрать нах.й – радикально і ефективно вирішити будь-яку проблему.
 
Сосати х.й – перебувати в опозиції.
 
Закон – умовно-декоративне поняття універсального призначення. Використовується особами обтяженими будь-якою владою, відповідно до своїх можливостей, з метою приведення конкурента до «рівня Плінтуса» та декорації системи державної влади.
 
Рівень Плінтуса – рівень біосфери, відкритий аспірантом Київського державного університету ім.Т.Шевченка Абрамом Опанасовичем Плінтусом при випадковому співставленні абсолютних величин власної зарплати та умов проживання з величиною щоденних витрат академіка НАН України В.М.Литвина. Згідно з науковим обгрунтуванням, рівень Плінтуса є відносною величиною, зваженою на «коефіцієнт Кума». За Плінтусом, на рівні, ним відкритому, проживає 95% населення України, які намагаються вирватись з нього. Для громадян, які знаходяться на рівні Плінтуса не мають значення та не діють ніякі закони, окрім законів фізики.
 
Коефіцієнт Кума – величина, при перемножуванні на яку, особа здатна піднятись над рівнем Плінтуса або опуститись до нього.
 
Процедура «по-людськи» - дієва процедура звернення до органів захисту правопорядку, судів та державної влади при якій можливе ефективне вирішення будь – якої проблеми без дотримання умовностей, продиктованих Законом (Конституцією та іншими законно- правовими актами). Процедура здійснюється будь-яким суб’єктом правових та господарюючих відносин за допомогою грошових знаків, родинних зв’язків, особистих знайомств, нецензурної лексики або фізичного насильства. Можливе використання окремих вищеописаних засобів або їх комплекс у довільному поєднанні.
 
Процедура «по-закону» - недієва процедура звернення до органів захисту правопорядку, судів та державної влади при якій абсолютно виключене  ефективне вирішення будь – якої проблеми через дотримання умовностей, продиктованих Законом (Конституцією та іншими законно – правовими актами). Процедура базується на застарілих традиціях та є декоративним елементом оформлення «державної влади». В Україні використовується окремими «підарасами».
 
Підараси – громадяни, ареал проживання яких відповідає рівню Плінтуса. Характеризуються тим, що намагаються застосувати для своєї життєдіяльності нормативно-правові акти, закони та поняття, які, за фактом свого існування, мають декоративне значення елементів оформлення державної влади. Не розуміють декоративного значення законів. З шизофренічною упертістю стверджують, що закони мають прикладне значення. Небезпечні через вперте бажання привести навколишню дійсність до утопічної моделі «правової держави». Не бажають нічого вирішувати "по-людськи".
 
Правова держава – має два значення. Перше: «Правова держава» - елемент «шустера», прикраса для «бидла», «електорату» і «тупих». Утопічна  модель побудови держави, яка у жодному разі не може бути використана в Україні через імовірне перетворення «бидла» і «електорату» на «підарасів». Небезпечне через те, що дана утопія реалізована «тупими»
Друге: «Правова держава» - держава, в якій немає сенсу процедура «по-людськи» з усіма випливаючими наслідками.
 
Тупі – істоти, що проживають поза межами України за винятком Росії (там проживають «братья»). Тупі описані та класифіковані геніальним вченим сучасності М.Задорновим. Тупі нічого не вміють. Тупі мають погану систему освіти, яка не має нічого спільного з радянською, тому вони є спеціалістами у своїх вузьких професійних рамках – вони чудово орієнтуються тільки у одній чітко визначеній галузі, замість того, щоб проявляти приблизно однакову некомпетентність абсолютно у всіх. Тупі ніколи нічого не вирішують «по-людськи». Тупі не розуміють слів «сакралізація влади», «пільги», «державне регулювання цін», «відкат». На тупих не можна «покласти х.й» черех їх неадекватну реакцію. У вітчизняних умовах тупі неодмінно стають «підарасами». З тупими не можна іти «особливим шляхом».
 
Братья – вони ж «миротворці». Вищі істоти. Перехідний ланцюг між Ангелами і Богом. Божественна природа їх підтверджується тим, що їх не можливо зрозуміти розумом. Ангельська – тим, що їх терпіння безмежне. Вони можуть терпіти. Вони терплять там, де неспроможні терпіти «тупі», «підараси» і, навіть, «мудрий народ». Братья мріють захищати всіх від усього. Ідеальний варіант – захистити когось від дрібновласницьких інстинктів і залежності від приватної власності. Братья люблять всіх на світі, окрім «фашистів» і «піндосів».
 
Фашисти – всі, кого в даний момент не люблять братья. Населяють простори від Балтики до Кавказу. Члени НАТО. Підстилки «піндосів»
 
НАТО – у західній греко-бандерівській релігійній традиції рай земний, втілення мрій і жадань. У право-донецько-криворізькій (МП) – геєна вогненна, осередок зла і батьківщина «Адронного Колайдера».
 
Адронний Колайдер – хєрзнашо, але страшне у всіх релігійних традиціях.  
 
Піндоси – найтупіший різновид тупих. Придумали НАТО, ЄС, «Кока-колу», Катерину Ющенко і Саакашвілі. Забрали Родіну. Знищили духовність. Бомбили Сербію, окупували Ірак. Настільки тупі, що називають «бакси», «капусту» і «лаве» доларами. Постійно підтримують фашистів.
 
Особливий шлях – напрямок,  в якому веде «мудрий народ» «еліта». Підараси твердять, що він хибний. Тупі кажуть, що його не існує. Але «мудрий народ» не слухає підарасів і тупих. Тому що, вони тупі підараси, а не «еліта».
 
Еліта – провідники «мудрого народу», напівпровідники «електорату», ізолятори «бидла». Від мудрого народу відрізняються мудрістю, від електорату – виборністю, від бидла – «ксівою».
 
Ксіва – матеріальна часточка Всемогутньої Сили. Повертає ріки, рівняє гори, відкриває двері, залучає фінансування, годує, поїть, підіймає.
 
Бидло – населення рівня Плінтуса. Термін для використання тільки поза межами «шустера».
 
Електорат – населення рівня Плінтуса. Термін для використання в межах «шустера»
 
Шустер – віртуальна реальність, яка має здатність до заміщення реального життя. Наслідок «свободи слова».
 
Свобода слова - засунути в жопу фотоапарат (камеру, касету, ручку, клавіатуру, язик) – сума здобутків за час правління В.А. Ющенка.
 
Мудрий народ – сезонна назва «бидла» та «електорату». Сезон використання терміну точно співпадає з часом проведення «виборів». Мудрий народ поділяється на "бандер" і на "данєцких".
 
Бандери – спілкуються мовою. Вампіри, п’ють кров рускоязичних.
 
Данєцкі – говорять язиком. Канібали, україножери.  
 
Вибори – загальна дегустація лайна електоратом. Повторюється з різною періодичністю з метою прищеплення стійкого звикання до специфічного аромату.  
 

Місце для нотаток:
Канаріс [17.09.2008] | Просмотров: 20392

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/7

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook