пароль
помнить
uk [ru]

Мить істини в коробці від туалетного паперу


Мить істини в коробці від туалетного паперу
Сьогодні Юлія Володимирівна знову виступила в суді, заявивши, що не бачить сенсу у подальшому розгляді справи.
 
З'ясувалося, що відмова ВАСУ задовольнити клопотання щодо перерахунку голосів виборців, а також про допит свідків, для Тимошенко стала несподіванкою.
 
Це дуже дивно. На що вона могла надіятися, якщо вражаюче погано підготувалася до процесу?
 
Чого варта одна тільки заява Тимошенко про визнання протиправними дій, бездіяльності та рішення Центральної виборчої комісії, - заява, яка мусила стати цимесом всього процесу, - і яка аж ніяк не переконала не тільки ВАСУ. Я теж, наприклад, просто задрімав від загальних, нудних і порожніх фраз. Навіть для мітингу, - хоча ця заява була витриманою саме у мітинговому дусі, - вона була б занадто непереконливою.
 
Я чекав, що кандидат прийде з фактами, які всупереч логіці, здоровому глузду і очевидній істині, були відкинуті ЦВК й приховані від преси й громадянської думки.
 
Але коли я побачив, що Юлія Володимирівна не принесла в тих знаменитих вже коробках від туалетного паперу, жодного юридично підтвердженого факту, це привело мене, як і багатьох інших зівак, до справжнього подиву.
 
Надія Юлії Володимирівни на те, що ВАСУ може прийняти рішення при відсутності відповідних рішень якихось судів, чию б позицію проїгнорувала ЦВК, виглядає дивно даже для профанів.
 
Я можу погодитися з будь-якими думками на користь припущення, що всі судді ВАСУ були підкуплені і залякані бандвою, але мені так і не вдалося насолодитися цим видовищем розбещеності і підлоти правосуддя. Після того, як пан Нечитайло оголосив, що не бачить у доказах, які притаранили бютівці, юридичних фактів, а Юлія Володимирівна пообіцяла, що вона оформить свої папірці наступного дня, всі побачили що прийшов клятий мент, чи то пак клята мить  істини.
 
Стало нестерпно соромно.
 
Епілог
 
Кандидат на пост Президента України Юлія Тимошенко відкликала свою позовну заяву до Вищого адміністративного суду проти Центральної виборчої комісії та визнання незаконним протоколу про встановлення офіційних результатів виборів.
Furfur [20.02.2010] | Просмотров: 2431

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.4/53

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить