пароль
помнить
uk [ru]

Країна "тролів"


Країна
Очевидно - Росія не здатна завдати Києву стратегічної військової поразки на полі бою. І ми знаємо чому - тому що що вся Україна пішла добровольцями на війну - тобто: в геометричній прогресії зростає кількість наших солдатів.
 
З іншої сторони - навіть найкращі російські штурмовики не здатні ефективно та рішуче нівелювати український захист. По суті - після того як Кремль вирішив взяти штурмом Київ та Харків - і не зміг цього зробити - у нього все повалилося із рук, -  без хабарів, крадених бюджетних грошей та мінімального фнанасування коли немає грошей навіть на бензин для бетеера.
 
Фіктивність влади Путіна вражає - після того як із Росії за останні двадцять років виїхало сорок відстоків населення - уже немає ніяких ресурсів та розвитку: Москва помирає в конвульсіях та не здатна забезпечити своїм громадянам мінімальний рівень доходу та пожитку. Все це веде до дефолту Російської Федерації - мало того, лишень на крадені гроші у білорусів не прожвеш, а Казахстан давно пішов до Китаю.
 
Фіаско Володимира Путіна очевидне - і навіть всі гроші та ресурси кинуті на пропаганду тролів та спроби розхитати ситуацію в Штатах - не можуть принести жодного ефекту. Росія наказує довго жити та не може вже називатися світовим лідером - після того як Пекін та Делі засудили владу Москви за вбивство дітей та мирного населення в Україні та закликали Кремль припинити війну проти України. Загалом - скадається враження що Путін просто віддає Росію китайцям аби втриматися при владі - а на самих росіян йому плювати.
© МихайлоАнтонишин [16.07.2024] | Просмотров: 77

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.3/6

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить