пароль
помнить
uk [ru]

Російським шизофренічним диким мавпам


Російським шизофренічним диким мавпам
Заснування нашого державного проекту - стало реальністю завдяки неутомим рукам Зеленського та нашої вічної королеви Олени Зеленської. Я би не сказав що ми як народ збудували свою державу - проте: ми стали вільними. Ми стали вільними - і це вже стало фундаментальною причиною появи нашої держави на геополітичній карті світу.
 
Формальні підстави аби формувати свою непереможну "торнадівську" армію - є: це наша місія із ліквідації російської державности аби врятувати свободу волі на Землі котру ампутує із нашої свідомости Володимир Путін, продавшись Венері за алкоголь для російських криворуких бомжів - однак: чи маємо ми право не вирізати росіян і не виконати нашу місію - передану нам богом - Амшелем Маєром бароном де Ротшильдом творецем Америки? Це вирішувати кожному самостійно.
 
Підстави для того аби вбивати російських солдат - є, це спроби вбити наш святий дух аби вкрасти у нас землю та наші безмежні та безкрайні земельні простори - однак: якщо народ сильний та єдиний - він автоматично заслуговує право мати свою країну та реальні державні владні інститути. Відсутність в біснуватих російських мавп плану аби нас вбити тішить: російське біологічне сміття думає що воно вбиває торнадовців - вбиваючи само себе на Донбасі та в Криму.
 
Однак ми - українці як богобораний народ після євреїв - стали розуміти що життя це війна, життя це довершеність та фізична сила. Російські зрадники хочуть аби ми зрадили своїх дітей та матерів - однак: їхня проблема в тому що вони не мають розуму бо вони дикі мавпи - а ми боги, котрі врятували всесвіт, вбивши Володимира Путіна, - і далі це просто оборона України - всі сили треба кинути на творіння держави однак ми в їхніх руках - із цих брудних кацапських лап треба вибратися, вбивши російське офіцерство та почавши скидувати на Москву та Новгород ядерні крилаті ракети стратегічного знищення російського пекла для шизофренників.
© МихайлоАнтонишин [09.07.2024] | Просмотров: 127

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.1/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить