пароль
помнить
uk [ru]

Закодований сигнал Бандери


Закодований сигнал Бандери
Відступлення - від первинних казкових образів стало найбільшою помилкою: я вже писав - Київ розвалився після так званого "хрещення" алкоголіком і гвалтівником.
 
Проте - немає дороги котра би не була пройдена, - ми розуміємо що ми американці та англійці - що ми стаємо нацією перемоги та багатства, грошей та сили...
 
Проповіді ваших вчителів - ні до чого не призвели крім "ющенківщини" - тобто смертельного самогубства Києва знову. Ваші "вчителі" - стали знову вам "пояснювати як треба думати та жити і що треба відчувати аби спастися та бути правильним".
 
Існування вашого "вчення про окупацію світу українцями", - привело до хрестування та диявольщини повстання проти Бога - проти правлячих сімей: це стало покарою за блюзнірство та лицемірство нас самих - навіть мене особисто.
 
Всі казали - що треба виходити на "майдани аби захоплювати Америку" - однак: ніхто не хотів говорити та мислити як будувати щось своє що буде вкладом для інших націй та людей - всі просто хотіли пиячити та ледачити.
 
Немає мети - немає часу на роздуми - ми просто живемо їжею матері та дружини та самі стали боягузами та ледащами. Світ перегорнув цю сторінку та вибачив нам це - та ми знову стали глупо на не мудро калічити самі себе, - довіряючи своїм снам котрих не існує.
 
Час аби зрозуміти чому "хрещення котре дало нам знання" - стало смертю Києва - насутпає: ми не можемо дослідити самі себе та просто існуємо як духовні інваліди, котрі не мають душі та сталого розвитку організму та мозку, - ми зникли із карти світу, зрадивши Язичництво предків - однак: чи існує - там за політичними снами та мрійливими горами знак долі - котра веде до Бандери та вільного життя?..
© МихайлоАнтонишин [02.07.2024] | Просмотров: 147

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.0/8

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить