пароль
помнить
uk [ru]

Українська Нірвана


Українська Нірвана
Світ - напевно ще не може узріти своєї нової якости дихання та антисну. Однак - певна казкова та езотерична школи Гностицизму скажуть що треба не пробувати - а пережити. Це треба чітко відчути - життя реальне лишень у тих хто народилися знову.
 
Вселенський шлях простої людини - в узрінні істини аби чомусь навчитися.
 
Проте - наше викривлене розуміння світу існує як духовний знак для пошуку.
 
Твоя гра не вичерпається ніколи - бо вона завше буде нести тебе вперед. Світ безкінечний - і на кожній планеті є життя: зрозумій себе, - те що ти хочеш не здійснеться ніколи...
 
Правильність однозначности правди завше принесе новий свіжий вітер - однак лишень загадковість потерпіння поразки зможе дати відчути наряджений світ нового розуміння себе вже як "річ у собі", - тобто: те що вже сформувалося із жовтка яйця.
 
Принциповість нового дня - стане для тебе правильним знаком Зодіаку - життя здатне покохати лишень того хто зумів відповісти взаємністю.
 
Фігурування нового погляду - це демократія та свобода слова: проте немає ніяких старих ідей - все має оновлюватися перманетно.
 
Знак про життя поза межами правил не здатен вкзаати реальної правди, - там де ти існуєш є і те що ти хочеш: вижити. Це зрозуміло тим хто може думати та дихати - однак: лишень твої бажання ведуть до пекла...
© МихайлоАнтонишин [29.06.2024] | Просмотров: 104

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.3/6

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить