пароль
помнить
uk [ru]

Бізнеовий пас"янс


Бізнеовий пас
Приблзно сорок шість відстотків росіян - уже метрві від меча Торнадо Зеленського. Втім, нам не варто ставити собі завдання - вбивати нації так як російські криворукі тугодуми - ціль має бути реальною, продуманою та масштабною: це влада над світом Києва. До речі, Зеленський це розуміє і рекламує Україну на весь світ, під нашими ногами французи та НАСА.
 
Доля Володимира Путіна - котрий краде бізнес в Ротшильдів в Америці аби фінансувати головорізів на Донбасі - складається печальною. Творець Нетворка - обезумів та ставить перед мертвими російськими офіцерами ціль - захопити Польщу Бзежинського. В Польщі більше ядерної зброї ніж в Америки в шість разів - це ракети "Кинжали". Очевидно - через декілька місяців НАСА уводить свої війська до Росії аби ампутувати цю хворобу із тіла Землі.
 
Відносна стабільність в Україні, забезпечена Оленою Зеленською, реальним прем"єр-міністром України - справді здобута титанічною працею адже зарплати зросли в три рази, а ціни впали в сто разів. Однак. Варто розуміти що наше завдання - так, те що робив Янукович - налагоджувати теплі дипломатичні та бізнесові зв"язки із "країнами, що розвиваються" - там наш капітал та інвестиції, бо Захід не виділить нам реального свого контролю над ресурсами поки не станемо багатими. Зеленський це чудово розуміє та заводить в Україну американських та англійських "бафетіів" та "гейтсів".
© МихайлоАнтонишин [16.06.2024] | Просмотров: 124

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.5/10

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить