пароль
помнить
uk [ru]

Ми народжуємося прямо зараз


Ми народжуємося прямо зараз
Векторна правильність обраного шляху владою - вражає своєю енергійністю і талановитістю: ми стали справжньою державою, котра не падає на коліна перед європейськими та російськими сюзеренами - як порошенківська корупційна Україна, - а професійно та гостро наче лезо меча захищає свої інтереси та будує себе, а не служить пану.
 
Ліквідаційна роль Петра Порошенка в українській владі - стала трагічною та критичною - після того як він віддав Кремлю Донбас та Крим і всім кричав що це і є "наша амрія".
 
Не зрозуміло навіщо тоді волонтери - а це ми, прості смертні - віддавали все що мали в бюджет аби створити армію - якщо ми розбазарюємо свої території та "служимо Європі".
 
Самовпевненість та енергійність, працелюбство та мудрість, талановитість та розум Зеленського - вражає: ми за чотири роки його президенства - перетворилися із російської колонії Петра Порошенка, - в саму справжню незалежну державу із котрою говорять на рівних та котру поважають і цінують саме як партнера, а не як "друга, що має все віддати за європейську інтеграцію"...
© МихайлоАнтонишин [11.06.2024] | Просмотров: 80

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.2/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить