пароль
помнить
uk [ru]

Професійним "патріотам"


Професійним
Певна фракційна ліберальна демократія - справді існує в нашій державі як козацька вольниця. Однак - ми з вами чудово розуміємо що козаки не змогли сформувати державну повістку денну - та продалися російським боярам ще у часи хмельницького повстання проти польських панів.
 
Можна загадково та тривіально здогадуватися - навіщо ми поміняли рабство в поляків на рабство в росіян - однак істина залишається незмінною - без ефективно та талановито сформованих державних інституцій держави не існує.
 
Навіть Бандера і УПА, котрі створили наш державний святий дух не змогли ампутувати із нас рабську душу та стержень продажности.
 
Втім - чи чітко відчуваємо що у часи глобальної демократії та прав людини - у нас є сформоване ремесленецьке закодоване послання до дітей від предків - почати будувати - а не руйнувати та сваритися: наш час аби створити щось подібне на американську громадянську демократію котра би дала гарантії недорканости бізнесу - є .
 
Фігуральна антисистемність нашого мозку  - може зіграти із нами злий жарт - адже наша анархічна комуна не здатна дати відповіді на те куди іти насправді а не в своїх снах - та що робити аби захиститися від ворожих навал: треба просто думати та тяжко працювати аби існувати та фукнціоувати та не бути самозрадником котрий уважає свою державу та землю пеклом як професійні патріоти.
© МихайлоАнтонишин [08.06.2024] | Просмотров: 388

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.5/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить