пароль
помнить
uk [ru]

Хижаки живуть по нічниим клубам


Хижаки живуть по нічниим клубам
Журавлиний спів селянських птахів України - цих чорно-магічних вечорниць по наших понівечених геноцидами та голодоморами безкінечно-пустельних землях.
 
Наче дівчина промовля до солдата: "не здавайся, із тобою мій святий дух назавжди".
 
Однак - чому ми самі дозволили ворогам так із нами вчинити?
 
Загублена та втрачена душа за гроші, теплий шепіт тридцяти сереберенників, біси Достоєвського та якісь темні сили, котрі завше вели нас не туди, - по смертельній дорозі, котра веде у сам вир згубницького пекла.
 
Проте - чому ми самі завше обираємо до влади втрачених душ, самотніх та таких дебелих "ющенок"?
 
Чому саме антиісусові зрадницькі біси "оранжеві" - стали темними і таємними власниками наших доль та землі? Бо - наче намагаємся зрозуміти що таке свобода - та боїмося ніжно доторкнутися до неї наче хлопець знімає ліфчик із своєї дівчини аби пізнати її ідеальний стан та губи, облиті кров"ю предків.
 
Фігуральність апостольського месіанства Ошо - наче бачить наші промовисті та мертві тіні, тіні забутих предків, котрих ми продали варягам та москалям - наче серце зловтішається стражданням інших та мовчить про корупцію та зло наших панів та олігархів, продажних та брехливих і підкуплених журналістів, темників Бушів, котрі шлюхи "геращенки" "передають" нам як послання від за-кордону: "ви ніхто, помріть та не народжуйтеся".
 
Селянські нічні клуби - дешеве вино, вичавлена горілка із самих пекельних душ втрачених назавждаи тіл та неосяжних зірок, котрі наче не хочуть тут жити, - ви просто карликові душі, котрі не люблять нічого, навіть своїх померлих та воскреслих дітей.
 
Сни про те що треба працювати на каторзі - наче притихла та принишкла гра долі кидає нас у таємниці власної душі, котрої не існує.
 
Мертве планування життя - якогось роздору та простого спілкування, просто секс та алкоголь, не бажання читати книги, не вміння працювати та начатися, - пекло із сумирних мізків, що підкорилися своєму богові, такому чужому та жорстокому: "плач ярославни" - та ніжність її долонь аже вона ніколи не відпустить тебе від своїх молочних грудей - навіть якщо ти так по-невірному та відступницьки зрадиш.
 
І  її і Батьківщину...
© МихайлоАнтонишин [04.06.2024] | Просмотров: 160

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.2/9

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить