пароль
помнить
uk [ru]

Вигода від торгівлі власною душею


Вигода від торгівлі власною душею
В золоті літні дні - ми стаємо чудесно та несамовито закохані в таємних та прекрасних як хоровий спів в церкві - жінок. Її крса та ніжність - тремтячі від любові та вірності очі - стають наче джерелом чистого рудника святої води і котрої лиється талант Ісуса, - талант того хто прийшов аби подарувати світу щастя та радість, простоту безжального та агресивного характеру.
 
Біле вино із кульбаб - ось воно перед нами - ми надихаємося його теплим як горілка та бджолиний нектар запахом та руками повстання Богоматері, що тримає нас, повстанців, на руках, - наше зрадницьке та боягузливе життя -  адже Ісус знав що його розіпнуть та все одно подарував нам свою безкмопромісну та величну долю та повстання проти олігархіно-кримінальних кланів.
 
Все ж ми живі - так, ми стали знову повертатися до свого живносного материнського лона святого духа Києва, омитого кров"ю українців помаранчевими політичними стоматологами.
 
В певні прекрасні та повчальні дні літа - треба гуляти та дарувати світу невпинну та болючу правду так само як Кларіса Маклелан, котра просто хотіла аби люди так по-хижацьки та дико не боялися одне одного, довіряли одне одному та полюбили одне одного.
 
Величний світ Святої Америки та Нью-Йорка - великий рай для Святого Грааля Ісуса Христа, - його тіла та плоті, тобто повстання, котре він започаткував аби зняти не лишень себе - але і всіх нас із духовно-мертвого та сплячого хреста зради та сновидінь, цих голосів із далеких заморських країв, котрі говорять що "війни немає, ми перемогли, зрадники мтертві".
 
Величне існування духа розвідника та агента, котрі організовують робігудські навали - стали творінням Господа Бога, що спустився до наших грішних ніг та передав свій мозок, - талант любити все просте та нестримно бідне - але, воно реальне та живе, воно має душу та любов, воно має крила свободи та свою ідентичність, бо воно не продалося та не стало духовно-мистецьким агентом, - воно просто нас любить, - отак, джерело життя, - !- отак, існування нашого мозку та душі, кохання прекрасної жінки та її лоно, котре народило цей дивовижний та нерентабельний світ.
© МихайлоАнтонишин [03.06.2024] | Просмотров: 94

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.5/7

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить