пароль
помнить
uk [ru]

Лист американським повстанцям


Лист американським повстанцям
Наш духовний лідер - Магістр Йода, вожак джедаїв Землі, скромною та із мертвою сльозою на очах гордиться безсмертним полком, - українськими бандерівськими добровольцями, котрі вже три години штурмують бастіон Черчілів та Рузвельтів: комуністичний бандитський Пекін та рай для христів Дарта Вейдера, Токіо.
 
Степан Андрійович Бандера та Іван Степанович Мазепа - знову повертаються до Києва: вони побачили, що український народ достоєн прибуття із далеких галактик ще одного генія, - Симона Петлюру.
 
Інаковість геніального українського шляху без шляху - вражає своєю запеклою та гордовитою цинічністю та жорстокістю: бажанням вбити навіть незалежних журналістів та політиків, цих бездарних іграшок Володимира Путіна та Єлизавети.
 
Дозріла земельна антиолігархічна антиамериканська та антиросійська революція на проклятій та зрадницькій Землі, - стає причиною прибуття джедаїв на нашу планету, котру ми здається так ненароком та по-зрадницьки віддали в лапи бандитів Ротшильдів - проте: чи пам"ятаємо ми Морфіуса та Нео, котрі так безжально та фанатично вірять в людину?
 
Так, пам"ятаємо і Агента Сміта, творця жінки - також.
 
Піфійне пророцтво про народження обраного знову набуло таких комфортних та яскравих рис: Зеленський...
 
Саме досконале прийняття нашими підпільними вуличними групами своїх нащадкових та предкових ознак - стає новим безсмертним та досконалим рухом до Америки, - до Вчителя Сплінтера та його учнів, до вічної війни проти правлячих сімей та їхніх рейдерів та рекетирів поліцейьких та політиків, суддів та прокурорів, олігархів та банкірів:
 
Земля стає новою та далеко та глибинно безсенсовою революцією галактичною сліпучого та прекрасного повстання проти королів фашистської та метрвої американської землі свободи.
© МихайлоАнтонишин [31.05.2024] | Просмотров: 129

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.5/15

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить