для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Наш "вибір" - помирати


Наш
Ми - розуміємо, що настає певний переламний етап: це початок ядерного бомбардування Львова російськими військами. Чому наш президент на це не ніяк не реагує - та продовжує цю "священну війну" - не зрозуміло. Проте для Рокфелерів котрі його контролюють є ясний інтерес - це виснаження Москви перед ядерним нападом Вашингтона...
 
Правильність дій Зеленського багатьом здається універсальною та унікальною - вбити всесвітнє зло: Російську Федерацію - лишень не зрозуміло де тут наш глобальий інтерес адже війна іде на нашій території і російські солдати кожен день вбивають саме наших хлопців, котрі гинуть мільйонами кожен днь по наказу американських олігархів. Чи візьмуть нас до Європи - "за перемогу над Росією" - сумнівно - але смерть нашої країни уже виглядає зримою.
 
З іншої сторони - ми бачимо що росіяни хочуть просто нас вбивати та катувати, мучити та знищувати - адже ми самі погодилися на роль собаки-мінера, котрий по наказу із Заходу кинеться під російський танк із бомбою: чи потрібна ця війна нам, не Заходу - а нам, не зрозуміло проте зрозуміло що ми помираємо та стаємо випаленою пустинею на власних очах. Все це наче сон - коли ми мріяли про свободу та рівність, про те що ми станемо власниками світу із новим "молодим президентом"....
 
Для подальшої війни - нам потрібна зрбоя, котрої немає - і їм вигідно аби ми помирали на полі бою: вони хочуть аби ми померли у цій війні та стали овечкою на засланні, жертворприношенням, котре приведе їх до влади над Москвою. Вся ця катавасія та смерть наших громадян стають просто незримим зникненням нас із карти світу: влада не стала нічого  робити аби нас врятувати - а просто виконує накази Вашингтона. Чи потрібна нам смерть наших міст та сіл в ситуації коли росіяни бомбардують Вашингтон?
 
Подальші смерті наших армій та солдатів - стали просто притчею во язицех - ми помираємо за інтереси американських босів, а нам пропонують якісь кредити аби ми віддали землю за папірці: все це веде нас до самогубства, котре завершиться виснаженням та випаленням земель. Ми не знаємо за що ми воюємо і проти кого - зате американці прекрасно розуміють що встановили за нами контроль та хочуть використати як камікадзе що стане виконувати будь-який наказ хазяїна адже він думає що на правильній стороні.
© МихайлоАнтонишин [17.02.2024] | Просмотров: 272

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.6/8

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook