для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Продана" Україна


Здається - ми нарешті "перемогли". Та от - самі себе: поки Вашингтон та Москва готується до обміну ядерними ракетами - наша влада записує звернення до людей по Фейсбуку - і називає себе "спасителем країни".
 
Звичайно, важко без тривоги спостерігати як Володимир Олександрович руйнує нашу державу - навмисно - по наказу західних та російських кураторів, підставляючи нас під ядерний обстріл - але: варто розуміти що ми самі привели зрадника до влади - самі маємо його і вигнати.
 
Існування нашої держави - під великим знаком запитання - адже поки наша "королева" розважається в Європі та Америці із своїм коханим - ми помираємо на полі бою та щодня хоронемо тисячі найкращих хлопців та дівчат держави. Для них - не існуємо ми - для є лишень те що приносить їм прибуток від торгівлі нами.
 
Володимир Путін активно готує свою державу до ядерної війни - а наш "клоун" пише якісь тексти у Фейсбуці про те що нам щось дарують всі ці "баффети": для них ми просто товар, котрий вони купили. Що для вас Україна? Для мене Батьківщина, котра має вижити задля того аби існувати вічно. Що робить наш президент аби зберегти наші життя? Кидає трубку Путіна...
 
І варто також певним чином сказати про армію: справді люди голодають - всі кредитні гроші під заставу землі для армії вкрадені Коломойським, всі гроші, котрі виділяє Європа нам - ідуть у кишені Шефірам - адже де ці гроші, і куди їх направляє уряд, ВР та "слуги"?..
© МихайлоАнтонишин [05.02.2024] | Просмотров: 144

2 3 4 5
 Рейтинг: 20.8/8

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook