для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Політичні вершини Порошенка


Політичні вершини Порошенка
Ми розуміємо - що починається ядерний конфлікт. Так, немає ніяких гарантій виживання навіть еліти та їхнього бізнесу - але, завжди можна знайти вихід. Україна може стати центром геополітичного тяжіння, по суті, початок нашого стабільного сходження до вершини почався. Все це певна гра, але, вона смертельна: навіть у миті сну є проблиск дійсності.
 
І далі - це певна творчість політики та літератури, журналістики та слова, бізнесу та революції: починається Майдан проти Зеленського, - але: немає впевненості у тому що ми зможемо зберегти стійкою армію аби перемогти російський флот. По суті - треба відчувати певне навантаження відповідальності, не існує іншого шляху окірм воювати за свободу. Інші питання - це певні наративи впевненості у собі коли Порошенко може фізично ліквідувати Зеелнського - але: має бути певна індивідуальна відвага солдатів на полі бою.
 
Існування новітнього плану перемоги Києва може стати новим початком перевороту в Росії. Так, по суті Порошенко об"явив Путіну війну ще в 2014 році, організувавши Революцію Гідности. Але, ми маємо також враховувати вплив та могутність російського президента: він має ядерну зброю, котру уже націлюють на наші міста та квартали. Все це певна настороженість адже у нас немає якісної зброї. По суті - треба оцінювати ризики та розуміти що ця війна починається навічно...
 
І останнє. Треба розуміти що певна фрагментарність життя завше доводить що лишень удача та впевненість у собі можуть привести до результату. Треба оцінювати ситуацію тверезо та розуміти що певна війна за  владу в Україні - також приведе до того що ми можемо програти Путіну - але: Володимир Володимирович дуже досвідчений та успішний бізнесмен - він завше перемагає, навіть Захід. В такій ситуації треба швидко приводити до влади Порошенка аби планувати розвиток та створення сучасної армії.
 
Далі. Це певна тотальна війна. Але. Немає пошуків та ризиків без мозку та розуму - існує певний шлях Дао, - коли ти можеш існувати наче Річ у собі, та в такому випадку ти не існуєш в наявності: все це певна фрагментація чисельності армії - але: немає поки зброї аби не розвивати економіку та будувати країну: лишень Порошенко може будувати, Зеленський не зможе завше грати роль Гітлера. Лишень той хто має освіту та досвід може реально керувати процесами...
© МихайлоАнтонишин [21.01.2024] | Просмотров: 183

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.8/10

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook