для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Опікунам


Опікунам
Нині - треба як ніколи бути разом. Все велике стається несподівано та швидко як, наприклад, Велика Французська революція, котра вигнала монархів. Але - також варто усвідомлювати що підготовка існує.. - все це довга дорога до свободи: бути вільним - значить блаженствувати у світлі.
 
Всередині року - ми говорили про те що Росія нас окупує та замордує - зараз впевнено бесідуємо про те що ми стали переможцями у цій війні - а Путін тікає. Все це краса свободи волі. Все це тяжка праця, котра перевертає гори. Інші люди прийдуть та скажуть - зніймайтеся у спектаклі: дорога до свободи розпочата.
 
Існування величного стану України - стає першоджерелом нового конституційного порядку. Але - певним чином - існує новий модерновий випад: це реформи, котрі потрібні аби не заснути та прозябати та одвірках світу. Держава має модернізуватися та бути великим храмом цивілізації та культури: культура приносить новий цвіт барвистого життя.
 
Новий шлях до багатсва та успіху принесе велике натхнення та настання нового ранку - все це стане революційним шляхом до нового життєвого джерела. Але. Також варто пам"ятати про минуле та виносити уроки із історичних трагедій. Ми стали вільними та маємо своє - але: все це лишень початок драми, адже все це має ще вижити та бути сильним аби існувати.
 
Світ, котрий має руки та мозок стане для нас новим поворотом долі. Це існування вічного кровообігу життя стане реальностю. Існуємо лишень ми - ті хто перемогли Москву та спасли світ. Все це довгі дороги до свободи. Існує картина реальности де ми стали воїнами та клерками... - життя змінює новий порядок речей....
 
Тепер треба знову писати нові плани та книги. Треба знову оглядати свої душі та розум. Нові прикрості стануть новим джерелом існування мудрості та світла. Життя призначає нас краєугольним камнем. Але - існування нового світла, котре привнесе у наш дім щастя уже стало закономірним результатом нашої боротьби.
 
Пристрасть до життя  - аби існувати вічно та не губити що знайшли стане новим поворотом іншої релаьности коли нова земля народить нових синів та лідерів - а наша дорога стане сутністю нового стану уже реальної України: треба не боятися взагалі нічого, - світ належить тим хто хоче ним опікуватися....
© МихайлоАнтонишин [09.01.2024] | Просмотров: 266

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.1/12

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook