для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Якість людського матеріалу


Якість людського матеріалу
Якість людського матеріалу. Якого матеріалу?  Будівного. Для побудови чого? Для побудови держави для свого життя та життя майбутніх поколінь.
 
Це для тих, хто випорсне з воплєм "Люді - нє матєріал!" Матеріал, ще й який.
 
Сподіваюсь, всі розуміють що в перші години-дні на фронт пішли найкращі? Ті, які знали, що армія в Україні чи то існувала, чи ні, а якщо й існувала, то в найгіршому стані, який може бути перед війною. Вони знали, куди й на що вони йдуть - і все ж ішли. Бо вони були найкращі. В чому ? В патріотизмі та мужності. В самопожертві. Але найкращих - меншість. І їх вбивають. Вбили. І ще вбиватимуть російські обмилки та місцеві "судді".  Як тихо "законно" вбивають нині на очах у ВСІХ Червінського.
 
Потім на фронт йшли люди, яки теж ставали кращими в своїй мужності й самопожертві. І вони гинули і гинуть.
 
На фронт не йшли, не йдуть і не підуть сини товстосумів (олігархів). Ок, ну назвіть хоть одного олігархічного випердка, хто на полі бою сидить в окопі або командує танком. Хоть одного. Що? Не чую, блять!!!
 
На фронт не підуть ведучі провладних каналів та журнашлюхи (такі, як Пєтров-Іванов та Назаров-Діордіца). Льоша, блять Арєстович не піде на іронт. Хоч він і льотчик, і развєдчік, і пулємьотчік, і міньєтчік. Де він зараз трясе совїм язиком та блимає опухшими оченятками?
 
На фронт не підуть сини Данілова, який фуй зна чим займається, коли не постить свої фото в  стилі замисленого мудреця, що от-от розірветься від напруги мислення.
 
На фронт не підуть воєнниє високого рангу, такі як Жєнька Червоненко (йому треба дати поганяло Червонопикий). Баканов, новітній адвокат і ФОПовець. Ну так, здав південь України ворогу і ФОПить. Фапав він на всіх. І дулі крутить.
 
На фронт не підуть сдриснувші за кордон мільйонери та "валантьори".
 
І от скоро настане кінець війні. Сподіюсь, на нашу користь. І почеться мирне життя. Країна в руїнах. Сотін тисяч людей загинули. Найкращі. Але в країну починають вливатися з ЄС та США гроші на відбудову.  Однозначно.
 
І от тоді може настати пир для найгірших. Найжадібніших. Наймерзенніших. Вони, як хижі птахи, повернуться з монакського вирію, щоб у свої пельки запхати найжирніші куски від України. Нарід? Нарід втомлений, збіднілий, апатичний від втоми, щасливий від того, що гівнораша вже не пуляє ракетами "мопєдами".
 
Безліч російських невикритих агентів на всіх рівнях влади (та хто там їх намагався викривати?) теж почнуть знову харчуватися Україною. Активно починає приватизуватися земля, хто зна ким, хто зна як. Тобто, те, що належить народу, буде перетікати в руки "вибраних". Всупереч Конституції.
 
Всі оті Олєжкм Винники-пєвци ротом, жирні пристарілі мальчікі бездарні Потапи, всяка артистична потороч, здриснувші прокурори, вся отя підзалупна хрєнь і мутота  буде повертатися в Україну без абсолютної боязні бути арештованими за незаконний перетин кордону. Чому без боязні? Бо не для того їх діюча влада відпускала, щоб потім сварити. Чи ви думаєте, що якийсь офіцерик на таможні сам приймав рішення відпускати Суркісів чи шмуркісів з валізами грошви?
 
Якось так. Якщо раша нас "нє сдєлала", то внутрішня влада - сдєлала.
 
PS. На фото в вишиванках дружня та патріотична родина львівських будівельників Ігоря Гринкевича, яка "вдягла" та "нагодувала" ЗСУ під час війни на 3.2 млрд., з яких 60% пішло в кишені.
Ці "патріоти" ще й круті інвестори цих 60% грошей МО в елітну нерухомість.
 

 

© Левонтій [24.12.2023] | Просмотров: 1432

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/23

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook