пароль
помнить
uk [ru]

Жлобство


Жлобство
Жлобство буває:
 
1. Світове
2. Місцеве (як сказали б кацапьорди "атєчєствєноє")
3. Особисте.
 
1. Світове.
 
1.1. Носити на свому лобі, сраці, пузі, торсі рекламу найків, пум, шмум, лореалів, луївітонів, іншої всякої херні - і платити втридорога за право носити ту рекламу. Придурки. Підставки для реклами.
 
Навіщо те роблять? Щоб бути схожим на стадо. Щоб споживати якісний продукт (часто та продукція справді якісна, але приперчена їхніми логотипами).  Щоб показати свю "крутість і продвинутисть".
 
1.2. Інстаграми та ФБ для постіння фото власної пики, дупи, тарілки з устрицями та піцями. Навіщо? Щоб похвастатися (устрицями та піцьою). Щоб підвищити свою самооцінку , явно занижену, виставляючи пику та дупу. Фото дуп з океанських вод та пляжів повинні викликати у нас заздрість до тих дуп та ніг. Часто на фото викладають неприродно витягнуті цирли та неприродньо вигнуті стопи. Для красати. Основний посил таких фото "Я смог!".
 
2. Місцеве українське жлобство.
 
1.1. Страхопудні нігті у жінок. Ті нігті несправжні, але намертво приклеєні до "наступного разу". Під ними відростають справжні нігті, набивається грязь. Вони страшні й гострі. Але то все не суть. Суть - як підтирати жопу тими пальцями з тими нігтями? То велика містика - нахєра клеїти ті кігті до своїх нігтів.
 
1.2. Носіння височенних підборів жінками (на щастя, та гівно-мода вже майже минула), щоб сподобатися судженому, а то й просто типочку у сандаліках.
 
1.3. Володіння тачкою. Бажано загранічною. Йобто-тобто - крутою. Навіщо? Щоб стояти в корках на дорозі по кілька годин, але возити свою дупу на роботу у власній кареті. Ну і щоб бути - як усі.
 
1.4. Встроєна в мозок абсолютна політична наївність та довірливість.
 
1.5. Ненормальне часто вживання в "соцсетях" назв проссеко, руккола, суші, прошутто, хамон... Аристократи шлунка, лять.
 
3. Особисте жлобство.
 
Підвид національного. У кожного своє.
Наприклад - якийсь внутрішній переляк почати розмовляти зі своїм давнім русскаязичним другом українською. Багато хто все ще підлаштовується під таких друзів.
 

© Левонтій [03.08.2023] | Просмотров: 450

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.4/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить