пароль
помнить
uk [ru]

Коли закінчиться війна.


Коли закінчиться війна.
Скажу так, я не знаю. Я, хочу вже, або ще вчора, але то мало залежить від моїх бажань і сподівань. Маючи, який не який військовий досвід і ВОС, я розумію, що незалежно від того, що кадрові і як би найліпші офіцери і сержанти ворога вже вибули. І їх місце зайняли чмобіки, які 20-30 років були дуже далекі від служби і ніякий полігон за місяць, або два то не виправить(тут, ха-ха, бо  і того навчання вони не мають). Але, б я трохи застудив наші "горячи голови", які нам розповідають, про взяття Криму до кінця, або початку літа і взагалі капітуляції рашки наприкінці 2023 року. Не буде того, принаймні в 2023 році і я поясню чому.
По перше - наш супротивник рашка, хто б що не казав, але має більший мобілізаційний резерв, який він може призвати за короткій проміжок часу. Якість і забезпечення того резерву, я зараз обговорювати не буду, але просто ставим галку, що мобрезерв він має.
По друге - якими силами і засобами, навіть самим інноваційними ми будем відвойовувати наші території до кордонів 1991? Ті, що зараз є, а це майже 300 наданих танків і близько1500 ББМ, то не про що. Без сучасних далекобійних(від 300 км+) засобів і підтримки авіації, можна провести, якусь тактичну операцію, але стратегічну з проривом на глибину майже 500 кілометрів(гугл мапс від Херсона до Керчі), з зачисткою території - то нереально.
По трете - всім недолугим юристам, сантехнікам і іншим диванним воїнам, які волають - вийдемо до перешийка, зруйнуємо міст і рашка сама капітулює, я пропоную: злізти з дивана, одягнути на себе піксель і на особистому прикладі зробити марш-кидок від Запоріжжя й до Чонгару, бажано якнайшвидше і тоді побалакаємо, але маю сумнів, що хтось з них то зробить. А потому - заткнули пельки і йдіть на ...бо дуже легко щось планувати з дивана не стоячи по коліно в багнюці і не ризикуючи власним життям і здоров'ям.
Вертаємося.
Коли, ми вийдемо на перешийки, я маю дуже великий сумнів, що рашка підніме лапки до гори і піде здаватися. А, значить, що прийдеться пройти всю територію Криму, який має дуже нездалу логістичну інфроструктуру. Тих, юристів і бобродоярів, які залишилися живі після "маршу до Чонгару" запрошую, ще раз злізти з дивану і пройти до Керчі. Є, бажаючі диванні воєни?
Крім Криму, є й ще Донецька та Луганська області, які теж захоплені руснею. Там, ще більш забудована й укріплена ворогом агломерація. Диванні воїни - вперед!
По тому:
- всім диванним експертам, які не воюють зараз пропоную заткнути пельку, як з наступом, так і з планами і надіями.
- хто хоче "ножки парити в 23 році в Ялті", але й досі не в ВСУ, або: закриває пельку, або злазить з дивана й надягає піксель і "вперед до мрії".
Наступ буде - коли він потрібен, а не коли того хоче, якийсь юрист Віктор з умовного Хмельницького, або сантехнік з Боярки.
Крапка.
  
© Air Fl0w [29.04.2023] | Просмотров: 395

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.5/52

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook