для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Загадки рюзькой душі


Загадки рюзькой душі
Колись дуже давно, ще задовго до 2014 року, я любив зайобувати московитів одним питанням. А саме: Що це за така "загадочная руцкая душа" і у чому полягає ота загадковість. Наприклад, в усіх національностей є душа, але ніхто, окрім рузкіх не претендує на таку виключність як загадковість тієї душі. Адже сама наявність душі є загадковою. А тут прямо виходить якась "загадочная загадочность" руцкой души.
 

Смішно було спостерігати як ті організми щось бекали-мекали про вялічіє, руцкую літєратуру і балєт, про дагонім-пєрєгонім, підсилюючи доказову базу мєждомєтієм блядь, і ніяк не могли сформулювати хоч якусь виразну відповідь. Як правило, їхні екскурси у глибини загадочной души закінчувались стандартно: Ви бєндєри нас всехда нєнавідєлі! Тоді доводилось робити контрольний: А за что вас любіть?
 
Після цього ядерний розрив пукана був гарантованим. Із загадочной души повними лопатами вилітали дані про те, как оні нас хахлов із свінєй прєвратілі в людєй, а хахляндію в развітую індустріальную страну, а ми, нєблагодарниє іх нілюбим. Та мабуть багато хто проходив подібний тренінг по укрєплєнію дружби брацкіх народав.
 

Але все ж таки, одного разу мені  пощастило натрапити на досить обізнаного московита, котрий пояснив коротко і чітко:
"Загадочная руская душа - ето совмєщєниє в одном чєловєке самого нізмєнного і самого високого".
 

Ну, подумав я, це вже хоч трохи прояснює оту "загадковість". Навіть пояснює такі дикі речі як беспробудне п'янство, насильство, крадійство тощо. Можна навіть припустити, що оті нікчеми, десь у глибині своєї "загадкової" душі, мріють, відірвавшись від келиха, чи розбійництва,  сходити в йоперний театр на балет, або полетіти на Марс... Хоча і в цьому нічого загадкового немає...
 

Як я вже сказав на початку, це було дуже давно. Але сьогодення, нарешті, розкриває нам оту "загадковість" у повному обсязі. Виявляється, що оте "самоє нізмєнноє" не має дна. Тобто, воно безкінечне, тобто - безодня. Щодня ми бачимо нові підкорення глибин і процес навіть не призупиняється. І це справді дуже загадково і дослідженню не підлягає, через те, що таке явище перебуває десь у іншому, поки-що невідомому науці вимірі. Щоправда, наші ЗСУ вже від 2014 року прискіпливо займаються вивченням даного феномену.
 
А оте "самоє високоє", це мабуть, коли орк хєрачить по дітях, жінках та стареньких, а потім турботливо відправляє додому своїм самкам та вилупкам награбоване в Україні. От такий виходить возвишенний йоперний балєт.
 

 
P.S. Наприкінці дев'яностих, коли ще можна було таке говорити, американці відмічали, що коли вони стикаються у своїх штатах із росіянами, то у них щоразу виникає когнітивний дисонанс, тому-що, вони нібито бачать перед собою представників білої раси, але поведінка у них як у самих відсталих дикунів із джунглів. Бідні американці тоді ще не здогадувались, що вони спостерігали "самоє високоє" у тих істотах.
 
Слава Україні, Слава ЗСУ!
© Shtorm [29.03.2023] | Просмотров: 912
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.1/54

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook