пароль
помнить
uk [ru]

Стройка


Стройка
На жаль, маємо ставити запитання й про неприємні речі. Речі, які наводять не неприємні, але обгрунтовані  думки і підозри.
Знаємо, який зашквар зараз під Бахмутом. Пекло, яке пече кацапів. Вогонь бере жертву - наших святих українських воїнів.
 
І та, і та сторона кажуть, що обескровлюють там армію противника. Це так і є. На щастя, обезкровлення російських тушок йде масово.
 
Ми бачимо фото багатьох міст на сході, які вже стали привидами в руїнах. Чи коли піднімуться? Хто зна. Чи треба їх нам піднімати? Не знаю. В мене власна думка про Донбас - і я її вислювлювати не буду.
 
В цей час в Маріуполі (про який мені боляче й страшно думати) раша веде активне велике будівництво. Туди завозять бригади рассєйських робітників, інженерів. Туди вкладають гігантські кошти. Там швидко зводять, на ними ж розбомблених територіях, висотки. Веселенькі різнокольорові висотки. До того бульдозерами швидко прибравши зруйновані уламки з непохованими тілами жертв російських обстрілів.
 
Ось це закинуті так звані тарутинські будинки (ХЗ, чому тарутинські). Їх кацапи хочуть відновити, і плетуть, що далі побудують ще 40 будинків

Роблять асфальтовані парковки

Все у веселеньких кольорах

І навіть якесь деревце посадили і по-хазяйськи мотузочками прив"язали, щоб не хилиталося

 
Виставляю фото не для реклами. Це страшна реклама, на трупах. Ясно, що це пропаганда. Ясно, що кольорами й формами веселеньких будиночків замазують власні страхітливі злочині. Ясно, що багато ждунів з Маріка "нє таят на русскіх зла" і радісно дивляться на те "велике будівництво".
 
Але я не про те й не для того, щоб сказати "ай-яй-яй", які нелюди, розвалили, а зараз будують.
 
Ми бачимо, що раша вкладає у те будівництво колосальні гроші. Не так у узброєння чмобіків, як у те будівництво. Але стоп - виходить,  що не бояться нашого наступу? Не бояться можливих майбутніх обстрілів? Не бояться, що ті всі блакитні домікі поваляться, як карти?
 
Але ж ясно, що саме південний напрямок був і є для рашкованів наважливішим. Можливо, й основана мета їхньої "спецоперації - захопити дорогу в Крим! Я вважаю, що це так і є. А тому вони й розпорошують на сході сили української армії, а тим часом дивно впевнено "облагороджують" Маріуполь.
 
Але, але...виникає думка - а чи нема у рашкованів договору з нашими достойниками (ну з тими, що наказали розмінувати Чонгар, не підривати мости, не укріпляти Марік (а ці достойники й нині у владі, вони нікуди не поділися) не чіпати Марік, залишити його рашкованам?
© Левонтій [07.03.2023] | Просмотров: 608

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.8/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить