пароль
помнить
uk [ru]

Як я тестував русского націоналіста


Як я тестував русского націоналіста
Я є талановитим науковцем-зоологом, ну і трохи антропологом. І так вийшло, що ці дві свої спеціалізації можу одночасно застосовувати, вивчаючи ванюшек.
 
Для їх вивчення я придбав здоровенного мікроскопа, щоб роздивитися їхній мозок. Хотів би сказати - ппридбав супер-моцну лупу, але боюся, що мені накидають цитат про "атамана Козолупа". fp
 
Ну все, ша. Слухайте далі. На ФБ я замутив "френдізм"  з расєйським попом. Він же російський націоналіст. Він же монархіст. Він же недавно - як писав - був під россійським судом "за поддержку ВСУ". І йому суд присудив штраф у 100 000 рублєй. Диво дивне. Що таке 100 000 та ще й рублєй за "поддєржу ВСУ"? Смердить ФСБ-майсами. Але батюшка дуже скиглив про ті 100 000.
 
І я не бачив у його постах, щоб він підтримував ВСУ. Можу сказати, що піп обмежений. Історії та її підводних течій не знає. Прицепив собі на ФБ картинку Ніколкі Втарого, царя, якого сковирнули більшовички. Питаю у попа, чи вважає він Ніколку святим? Вважає, аякже. Який же він святий, питаю, коли в нього погоняло "кровавий", коли він влаштував сумнозвісну "Ходинку", коли погнав солдатушек у 1914 на імперіалістичну бойню? Та й взагалі - чи не взападло русскому націоналісту молитися на царя німецької крові? Карочє, накидав я попу фактів, а піп тільки мляво відбрикується в коментах.
 
Потім я йому підкинув старих картинок українських селян і рассєйських крєстьян. Ну підбірка фото української цивілізації і болотяної дичини. Піп каже, що то пропаганда. Яка, кажу пропаганда, то ж історичні фото! І чи бува не стидається він власної історії, яку видно на тих фото русскіх крєстьян? Піп замовк.
 
Питаю його, хто воює в Україні й робить злочини? Спочатку піп казав, що то "нє русскіє". Натякав, що то буряти-буряки й інші евенки. Накидав йому фоточок з круглими пиками ванюшек-альошек. До речі, як антрополог вам пораджу придивитися до рашен-пик - їх ні з якими не переплутаєш. Кругла, як кавун, балда і близько посаджені до носа круглі очиці під низько посадженими бровами.
Тоді піп став казати, що то "совкі воюют, а настоящіє русскіє нє воюют". Ясно. Багато у них совків. Але на кожного їхнього совка у нас є віник.
 
А потім нашу дружбу з попом розбила якась русская наташка з погонялом Міллс. Звісно, хорошая русская, з Англії, яка пристібалась до якогось мого коммента під постом попа. І так вона впливла в комменти, як знаний лінгвіст-орфоеп. Але вже після моєї першої відповіді наташка поплила, з неї злізла позолота і вилізло свиняче рило (до речі, у неї й на автарі її рило нагадує свиняче, чесно). Але я ж джентельмен, а тому просто розсердився і написав, що вона мені нагадує личинку вугря, а ніяк не свиню. Про свиню я промовчав, та й взагалі, як зоолог добре знаю, що уззкіх ніяк не можна порівнювати не те що зі свинями, а навіть з личинками вугря. Ну хіба що з сараною, й то тоді, коли писати не сарана, а серуна. Такий спеціальний підвий сарани, що ходить інколи на 2-х ногах, як надудлиться водкі - повзе на 4-х, сере там, де живе і їсть, їсть багато, сере багато, може зжерти насране - а тому така й назва цим тварям (вони ж створены природою) - HOMO SERUNA. Це я як вчоний-зоолог вам кажу.
 
Ну так от. Перекидалися ми з наташкою Міллс коментами, де я питав, чому вона не в рязані, ну й так далі. Наташка прискіпувалась, щоб я виставив своє фото, бо "её другие друзья украинци выставляют фото". Коротше, нудила довго хорошая русская. Потім назвала мене ботом. Потім стала істерити. Потім раділа на оті дурнуваті слова Маска про Крим. Потім стала закликати попа видалити мене з френдів.
 
І піп таки видалив мене втихаря з френдів, бо я, так думаю, своїми коментами, не вгодив "поповому " начальству.
 
Коротше, висновок такий - тестуючи русского попа ти давиш на тестикули ФСБ.
© Левонтій [25.10.2022] | Просмотров: 678

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить