для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Неначасі, бо


Неначасі, бо
В інтерв'ю сами бачите якому журналу, сами бачите хто сказав:
- Вранці 24 лютого я прокинувся. Зазвичай я прокидаюся десь опівдні, але в цей день мене прокинули русскіє... росіяни...
Єрмак мені казав, що війни не буде... а руськіє мене прокинули. Тому я прокинувся, бо не міг з цим спати.
А коли прокинувся я 24 лютого, з'ясувалося, що ані дружини, ані дітей немає вдома. Я шукав їх у ванній кімнаті, а зокрема - в дУші. В дУші я їх не знайшов, але вони залишилися в мене в душІ.
Усю війну я шукав їх. Шукав, навіть, на Банковій три чи чотири рази... Там був російський десант, але я їх знешкодив. Десять чи одинадцять разів.
Разом із сім'єю я шукав Єрмака і Баканова. Я не мог зрозуміти, чому це вони куди?
Така довга історія.
Шкода мені не було, бо за ці місяці я зрозумів, що великі люди стали дрібнимі, а маленькі, такі як я - найвеличнішимі. А це дуже тішить.
Але раптом в Ужгороді одна жіночка на ім'я Джилл знайшла мою Олену! Щастю моєму не було горя! Я навіть, хотів її розцілувати, але вона поїхала кудись до свого чоловіка.
І я радий, дуже радий, що моя Олена, вже знайшлася і виставляє якісь світлини в інстапрограмі. Я не залишаю надії зустріти її десь тут. Або там. Десь.
А ще гарна новина: знайшлися Єрмак із Бакановим! І вони вже допитали Медведчука. Так шо мені за них не соромно. Як за кого? Як за кого? За них! Усіх трьох... Або чотирьох. Хто четвертий? Ну як же ж: Єрмак - раз, Баканов - другий раз, Медведчук - третій, ну, і Шуфріч - четвертий. Я вмію рахувати!
© Федір Сушняк [24.05.2022] | Просмотров: 3967

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.3/57

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook