для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Він один стоїть за нас


Він один стоїть за нас
Останнім часом всі бачать такого роду пости у соцмережах, він один за нас, він наш герой, він захищає світ, він незламний etc. Думаю, це вкидування кгб, спрямовані на розкол у рядах оборонців України, хоча й не виключаю, що може бути робота корисних ідіотів.
Але проблема не в цьому. А в тому, що таке лайно багато хто розповсюджує. При цьому вони, певно, щиро вірять у його користь.
Не сперечаюся, він за нас стоїть. Але просто хочу нагадати. Що наразі за нас стоїть не лише він. Стоять наші воїни на передовій. Стоїть Тероборона. Стоять робочі у цехах, де виготовляють і ремонтують зброю. Стоять пекарі, які печуть нам хліб. Стоять продавці, які продають нам їжу. Стоять водії, які возять нам товари, які возять нам гуманітарку. Стоять волонтери. Стоять робітники комунгоспів, які прибирають, ремонтують, чистять. Стоять медики в лікарнях. Стоять поліцейські. Всі стоять. Кожен на своєму місці.
Зазначу, що його туди стояти ніхто не посилав. Це було його рішення і він не може уникнути своїх обов’язків і повинен стояти. Натомість багато з тих, як не більшість, про кого я згадав, стоять цілком добровільно, хоча й могли би вже куди небуть забратися і не стояти. Але це їхній свідомий вибір.
Отож, шановні, не треба перетворюватися на подобу лишньохромосоного біосміття, яке життя своє не бачить без батюшки царя.
Щиро переконаний, наразі не час згадувати йому минуле.
І, насамкінець, найщиріше бажаю йому стояти, вистояти і перемогти.
Правда за нами. Перемога за нами. Слава Україні.
© msusa [03.03.2022] | Просмотров: 4648

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.3/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook