для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Байка Pro...


Байка Pro...
За плітками з 100% недостовірних джерел, але з вірогідністю 100500: Сергій Притула вирішив намутитизаснувати нову політичну силу. Навіщо то все йому, я не знаю. Але свої жартівливі припущення зроблю:
    Засновниками проекту мають бути два клана: Калетники і Зеленські, скороченно - КаЗел. КаЗел буде позіціюнувати нову партію, як ще новіши, "незамарані" політикою та інтелектом випускники естрадно-циркових й інших професійних училищ.
    Подумали і про назву. Партія має називатися - "Клоунсько Патріотична Сімейна Сила уПритули", скороченно "КПСС уП". Голова партії - головний "упритулок", члени - просто упритулки. Головна вимога - партія повинна бути "фантастично креативною", шоб у 2024, якщо відбудеться трансфер влади, "найвеличний віслюк сучасності" вже не виглядав повним кретином, а як раз, на їх фоні виглядав "інтелектуалом".
    Чим підсилити партію вже визначились. З одного боку, відчувши міцного пінка у дупу від Пінчукапатріотичний порив, за півроку сявік вакарчук знову "назавжди повернеться у політику", аж до нового туру по сургуту, уренгою й нижневартовську. Він же напише і гімн - "Я не здамся без ...кешу", мотив буде простий, але дуже зрозумілий 73% членам партії, щось на кшталт:"тру-лю-лю тру-ля-ля, відс###чу за три рубля". З другого - група "волонтерів" на чолі з Давидом Брауном, який має унікальний опит, як продати бізнес за 200 мільонів$, відкрити кучу "благодійних фондів" і заплатити державі, аж хрін цілих, хрін десятих податків з продажу і ще й залишитися операційним директором проданого бізнесу на 5 років. За піар будуть відповідати "позитивні блогери-переселенці". Їхній марафон з окупованної частини України і постійний шантаж про повернення "додому", попередня "барижна влада" - не оцінила й не поспішала роздавати їм(за героїзм) маєтки в Конче-Заспі і брати на роботу в наглядальну раду укрзалізниці. Ця правда теж не взяла, але без забезпечення не залишила і "підкидує" періодично стосики франклінів й грантів(грантоїди biggrin).
    До складу партії будуть брати всіх бевзів, але принципово тільки не "порохоботів". Бо їх шкідливий вплив на "девственно чисті" і пусті макитри інших, може мати "фатальний і невиправний" вплив, а КаЗелу то не потрібно.
 
Все, що я написав звісно ж - вигадка і неправда... на данний час, а далі будем бачити.
© Air Fl0w [29.09.2021] | Просмотров: 4192

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook