для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Печаль із вином


Печаль із вином
Вона курила.
 
Це був початок зими.
 
Всі хотіли аби світ міг бути різний та новий.
 
Час плинув, - все це ріка музики що лунала довкола.
 
Тепер тут можна мати свою свободу аби боротися за права людини.
 
Так всі думали.
 
Потім вона ішла вулицями Варшави - там всі стали шукати красивих фраз аби мати із собою частину свіжого повітря осені: де ці птиці можуть ще зберегти задля себе аромат книги?, - думала вона. Всі хочуть аби Земля перестала крутитися навколо сонця та настала вічна ніч. Так треба думати - адже Старший Брат наказав не писати листи... Всі стали спостерігати як сонце прагнуло спалити людство - та тепер уже немає нікого хто би міг зберегти книги: їх було заборонено продавати, книги коштували тисячі доларів і ніхто не мав грошей аби здобути тайни всесвіту: всі шукали листи масонства аби знайти задля себе нову тему для розмови.
 
Та тепер не було уже прикладу підчинення світу іншими, - всі стали шукати виходу із тупика, коли ми лишень миші в лабіринті. Вона стала молитися до сонця аби те змогло приборкати води - та це все просто миттєвість: уже немає нікого хто би міг сам задля себе чекати на вихід із ложа.
 
Тепер всі стали карати себе за прикрість та смуток. Немає уже ніяких снів - всі хочуть мати задля перемоги свій квиток у рай. Та рай уже згорів - а людина почала горіти лишень сьоодні.
 
Лунала музика.
 
Всі танцювали аби зберегти задля себе нові почуття яскравості ігристого вина.
 
Та це все просто відчуття коли уже немає рабства: немов би всі згоріли від смутку, рабства уже немає, а свободи іще не було.
 
Тепер лишень вона могла п"яна танцювати серед нічних клубів аби забути його, сонце що притягнуло все довкола аби здолати печаль зими...
© МихайлоАнтонишин [23.09.2021] | Просмотров: 425

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.9/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook