для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Українцям є чим гордитись.


Українцям є чим гордитись.
     Наступив день тридцятої річниці незалежності. Незалежності України від чужого диктату, від чужої волі, від чужого впливу. Але на ДД дехто вважає, що український народ мало не папуаси, безтолкові, безкультурні, жадні і напівдикі. Що їх Європа не прийме в найближчі 100500 років. Але давайте подивимось на історію України-Русі.
 
     Останні сто років. Українців нещадно знищувала раісія. Совдепівська влада весь час проводила геноцид українського народу. Коли більш масштабно, як під час голодомору 33 року, коли менш масштабно, як в 47 році, а в решту часу, планово-послідовно. Інтелігенція планомірно винищувалась, патріоти планомірно винищувались, прогресивно думаючих і не задоволених «совєтской властю» виправляли в ГУЛАЗІ. Натомість, звільнені від українців території заселяли росіянами. Притому всяким «отрєб’єм»: бувшими злочинцями, алкоголіками, злодіями і всяким непотребом, який ганьбив навіть саму глибоку глибинку раісії. Особливо багато такого непотребу було завезено в Луганську і Донецьку області на місце вимерлих в голодомор українців. Трохи менше в Харківську та Миколаївську області. Їхні нинішні потомки не стали цивілізованішими. Дурна кров, виховання і світогляд передається від батька до сина. Як були вони кацапами, так і залишились.
 
     Але всі українці не вимерли. Залишились і патріоти і інтелігенція. А тепер повернемось ще на п’ятсот-тисячу років назад. Яка була Україна-Русь? А вона була самою передовою, прогресивною і цивілізованою державою в Європі. Щоб довго не розмазувати, наведу декілька прикладів.
 
     Перша конституція Пилипа Орлика. Перша в Європі, та і перша в світі. В Америці конституція з’явилась 1787 році, тобто на 77 років пізніше. Правда ця конституція Пилипа Орлика діяла всього біля двох років. Але суть не в тому. Вона була першою.
 
     Україна-Русь є одна з найстаріших націй Європи, сумісно з Голландією та Англією. Вона однією з перших визначилась як демократична держава з виборчим правом народу. У вищу владу міг бути вибраний будь хто, незалежно від родовитості (царевич, королевич), соціального статку та професії. Правда через рік він мав прозвітувати про свою діяльність, і, як що за рік народ не став жити краще його так же легко могли замінити на іншого. Зараз би так.
 
     І ще. Українці, принаймні з середніх віків, не були завойовниками. В Х-ХІ столітті як колонізували північні землі (сучасна московія), так більше нічого і не завойовували. Україна ніколи не була імперією, але сама руйнувала імперії, такі як Річ Посполита, російська імперія та совдепія.
 
     І саме любиме для Alphataurus Rs, українські жінки. По-перше, українські жінки за висновками міжнародних експертів вважаються одними із самих красивих на світі. По-друге, українська жінка завжди мала однакові права з чоловіком. Навіть зброєю володіла на рівні з чоловіком. До-речі, всі доказують, що існували тільки козаки. Жінкам на Запоріжську Січ вхід був заборонений. Брехня. Існували цілі загони козачок які билися з ворогом запекліше чоловіків. І по третє, українська жінка завжди вибирала собі супутника життя сама. На свій розсуд і смак. Порівняйте статус жінки в інших народів, особливо в мусульман.
 
     Також українці навчили Європу не тільки пити каву, а й стали засновниками російської, польської та румунської літератури. І це хтось вважає українців дикунами і майже папуасами, які не достойні європейських цінностей. І я ще я можу привести безліч прикладів минулої величі українського народу, але, я думаю, достатньо і цього. Просто вся кацапська погань, що заполонила Україну, вся кацапська пропаганда, що ллється в Україну брудними ріками і створює Україні такий негативний імідж. Ложка фекалій може зіпсувати бочку меду, а в українській бочці меду на ложка, а здоровенний черпак.
 
     А особливо вибраний народом нинішній отаман. Як написано в Конституції, президент представляє державу в міжнародній спільноті. Це обличчя держави. На-жаль - в нас морда, морда ідіота. І це звичайно заслуга українського народу, але народу одурманеного кацапською пропагандою, дебільним серіалом про Голобородька, хронічною втомою від очікування кращого життя та розумової ліні. Але я вірю, що український народ зрозуміє, в яку халепу він завів Україну своїм бездумним вибором, і це положення в найближчий час виправить. Сон рано чи пізно закінчиться, і ранок настане.
 
     Українці – це діти Сонця і Землі. Українця, з початку творення світу, радує сонячне світло, ясний, погожий день впливає на його настрій, емоційний стан. Сонячна теплинь підіймає вгору стебла рослин, під сонцем зростають зерна, які потім перетворюються в дбайливих руках на золотосяйний, злеліяний працею хліб. Сонце - велетенське розжарене самосвітне небесне тіло і визнавати його за живого бога, звичайно, немає сенсу, але наші пращури вірили, що це розумне створіння. Вони завжди висловлювали йому подяку, тому що без Сонця - не буде існувати нічого.
 
     Земля... наш зелений дім, наші пращури здавна персоніфікували Землю як богиню (Матінка Сира Земля), що подає вологу для полів, людей, худоби, яка зберігає в собі всі потрібні для людини сполуки, необхідні для її росту і життя. Земля плодоносить і годує людство з перших днів нашого існування. Звідси виходить, що славлення і шанування землі це цілком логічний і природній стан для кожного. Мало кому відомо, що пісні і танці виникли початково як славлення дарів земних, воззвеличення землі як живої істоти.
 
     Тому у наших пращурів і була Рідна віра, яка величала і прославляла Сонце і Землю. Нав’язана християнська релігія немає нічого спільного з життєвою силою Сонця і Землі. Тому генетична пам'ять українців і змушує їх святкувати не народження Христа, а Коляду – бога літочислення, не Івана Хрестителя, а Івана Купала, не Троїцю, а Зелене свято, не преображення Господнє, а Спас: маковий, яблуневий, медовий і так далі. Українці як були Рідновірами, так ними і залишились, просто цього не усвідомлюють.
 
      Сонце і Земля грають найважливішу роль в бутті людини мільярди років. Тому первинно вся наша подяка може бути присвячена лише Святій Природі, яка живить наше єство, підтримує своєю силою весь навколишній світ і збагачує його своєю могутньою величчю.
 
     Я горджусь Україною, люблю її, шаную і поважаю, і вірю, що слова Т. Г. Шевченка …славних прадідів великих, правнуки погані… не будуть пророчими. З святом Незалежності. Свято є, а справжню незалежність здобудемо. Надіюсь в українського народу на це хватить і сил і мудрості. Сердечно бажаю усім миру, спокою, єдності і злагоди, любові, добробуту, сил та успіхів в усіх справах та починаннях заради неньки України, а також довголіття і міцного здоров'я!
 
     Пишаймося нашою рідною вірою, рідною мовою, рідною історією, рідною культурою, рідними традиціями! Ми того варті!
 
Слава Україні!  
© TVOREC [24.08.2021] | Просмотров: 4961
Метки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook