пароль
помнить
uk [ru]

Програма преЗЕдента, як дзеркало діджиталізації, або сон у літню ніч


Програма преЗЕдента, як дзеркало діджиталізації, або сон у літню ніч
Ото у вступі наведене, цитата з роману "Левине серце" Загребельного. Мо хто й читав. До чого це я.
У рамках президентської програми «Велике будівництво» по всій країні продовжується реконструкція приймальних відділень лікарень. Продовжується також суцільна діджиталізація і переведення усіх і усього у смартфони. А також багато інших приємних і корисних справ.
Як от відкриття доріг, шкіл, спортмайданчиків, інвестиційних дитячих садочків тощо. Також і приймальних відділень. Реконструйованих. Наповнених. На рівні всячеських стандартів.
З чуством виконаного обов'язку передова частина нашого суспільства, як от голови ОДА та інші всячеські передовики, відкривають оті чудеса програм преЗЕдента. Як от у Чернівцях. Де голова ОДА 24.06.21 відкриває прогресивне приймальне відділення. А я, знаєте, щось отаке радісне як дізнаюся, починаю сни бачити. Бо так не бачу. А так бачу. І наснилося мені.
Що вночі приїхала до приймального відділення, діджиталізованого і реконструйованого по саме "нє могу", вантажівка із землею. Так, так, із землею. Ви правильно усе пойняли. І земельку ту чорну, у точній відповідності з цифровими технологіями і програмою "Держава в смартфоні", санітарки цифровими лопатами розкидали на газон перед приймальним відділенням. Ніхто ж не подумав, що це для умілєнія глаз начальствующих голови ОДА. І правильно! Не для цього.
А ісключітєльно для демонстрації сучасних цифрових технології, як то лопата в смартфоні, каталка в смартфоні, пороги, через які санітарки в діджиталізованому приймальному відділенні цифрові каталки перевозять, пороги теж, зрозуміло, в смартфоні.
Заодно, певно, готують місце для втілення іншої програми преЗЕдента, відомої як 1000000000 дерев. На газоні тому, відцифрованому лопатами, дерева ой, як добре, ростимуть. Ну, то таке, побачимо.
Наприкінці поясню. Мова тут не про конкретну лікарню, не про конкретних осіб. Це не спроба когось дискредитувати. Згадана лікарня далеко не сама гірша. Ба більше, нещодавно відмічена високими нагородами у виді грамот.
Тим більше, що все вище - сон. А ще й за нинішньої погоди всяке наснитися може. Самі розумієте, ніхто не підтвердить. А хтось навіть різко заперечить, гнівно спростує, наведе дані про успіхи, залучить обурену громадськість. Наголошу, то все наснилось! Збіги з реальними фактами ефемерні і випадкові, як і все уві сні. Думаю, таке наснитись може про більшість лікарень (кожну?). І не лише про лікарні.
Мова про систему. Тому залишилось запитання: Доки ж ти, Катіліна, будеш зловживати нашим терпінням? Як довго ще ти, скажений, будеш знущатися з нас? Доки прапори гладити будемо?
© msusa [24.06.2021] | Просмотров: 440

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.3/11

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook