для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Передчуття лиха.


Передчуття лиха.
   Літо 2019 року, "Зелений" тільки прийшов до влади  та на відчутті ейфорії, або під дією, ще чогось іншого в перший же день порушив Конституцію України призначивши позачергові вибори у Верховну Раду. За півтора тижня до виборів ми зібралися в місті лева в Музеї визвольної боротьби, щоб обговорити стратегію розвитку і подальших наших дій. Слово мали багато видатних особистостей, серед них: генерал Михайло Забродський, губернатор Львівщини, а наразі Народний Депутат - Олег Синютка, Українські блогери Марія Мадзігон(це та, що по версії деяких соц. мереж - не існує), Андрій Луганський, Олексій Петров(Шалений кіт), видатний журналіст і дисидент у роки радянської окупації Ярослав Кендзьор та інші Українські характерники. 
   Хочу згадати частину виступу Ярослава  Михайловича, в якому він назвав зеленого тим, ким він є - брехуном. 
Кендзьор:
 - Те, що команда гопників, на чолі з клоуном нашим, маю право морально так висловлюватися, бо гопники не образливе слово, це абревіатура головний офіс президента - ГОПс. За один і три місяці, ще немає ні сформованої влади, ще тако одноосібно там, клаптики цього, цієї нової команди працює, але стільки скільки вони нам накидали уже тривог, інформації, фактів, що спокійно спати звичайно не можна.
Ярослав Михайлович розповів далі про свої побоювання, що зелена влада посприяє демонтажу держави, причому у цілком демократичний спосіб, якщо створить коаліцію у раді й він мав рацію. Нас, тих хто там зібрався переконувати в тому не було потреби. Ми і так працювали над цим і Львівська область єдина де на той час, на виборах перемогла "Європейська Солідарність". Але очманілі від лозунгів "Зробимо їх разом. .. Гірше не буде", не слухали тоді голосу розуму, що з того вийшло ми зараз бачимо. Вони бажали "халяви", швидкого припинення війни не важливо як і швидких посадок тих, хто протистояв російській навалі важкі часи. Нічого не нагадує?
   Так історія повернулася через сто років у вигляді фарсу і нащадки тих баранів, що зреклися УНР та ЗУНР на користь більшовиків знову зрадили Україну, повіривши дешевій пропаганді недолугого клоуна.
   Ще не було ні Нормандського саміту у Парижі, де якби не новостворений "Рух опору капітуляції" те недолуге "злило" би Україну, але злякавшись наслідків просто поробило гарні "селфачки" і заглянуло пуйлу у око. Не було ще Фокіних-Кравчуків і ганебного підписання "формули Штанмаєра", яка проводила вигідні для росії правки до Мінських Угод: вибори без виведення військ окупантів, повна амністія і орків з першого та другого АК перейменують у "народну міліцію" Все від чого Порошенко ухилявся чотири роки, дурло підписав за пару місяців  і цим було повністю перекреслено саміт Нормандської четвірки у Берлині у 2016 році, коли пуйлу повідбивали всі його "хотелочки", як по виборам, так і по особливому статусу.
  Але тоді, ще нічого того не було. Було відчуття страшенної небезпеки і на  жаль воно підтвердилося. Але народ - як спить і крім порохоботів здається то нікому не потрібно. Не чути "сметунов" з редутчиками, ні зубожілих з пів вареника.
 

Upd:
Кому цікаво, у розділі Відео є ролік з тієї зустрічі у якому відео та фото колаж. За якість наперед прошу пробачення, бо знімалося то на звичайну "звонілку".
© Air Fl0w [21.01.2021] | Просмотров: 5392
Метки: #Кендзер 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook