для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Люди пливуть до вітру...


Люди пливуть до вітру...
Свіча втекла від священика. Люди стали думати про події, що керують світами. - Де життя стало полювати на Бандеру?, - запитує Наталя в батька. - Люди хочуть мати квіти аби бути вільними. Тут пливе кача до ріки із пшениці, - ми стали шукати святої водиці: "- Де кров спалює осіннє листя?"...
 
Тут всі стали думати про те чому життя незнає букв: де світло знає про молитву? Ми стали тікати від сонця - чому крах став шукати світ від дощу? Всі хочуть аби люди стали сумувати за батьками та дітьми: де жінки стали гукати про поміч? Світло стало шукати любові - життя стало шукати крові. Тут є те що малює букви аби спалити світ від руки.
 
Ми стали думати про час - де тут світ став тамувати повітря?
 
Ми стали шукати величі страху аби спалити голову та душу.
 
Всі стали шукати допомоги у ріки.
 
Хтось тут став спалювати вітер - де життя прагне пізнати вечір? Ми стали шукати невагомості аби підняти незнаня до вершини води: світло шукає знаки на піску. Ми всі хочемо аби знаки любові стали думати про весну - пісок огортає любов вітром - а життя  стало сумувати за ріднею: вітер кладе цеглу аби зрозуміти чому сни немають перерви на відпочинок.
 
Всі хочуть аби час став сумувати за крилами Архангела Михаїла. Світло стало сумувати за життям. Ми прагнемо пізнати час що рухається немов би вітер, життя потонуло у правді. Всі стали думати про гаваш та про воду що чекає аби вбити із пістолета.
 
Всі хочуть аби життя потонуло у бруді та ніхто незнає як берегти ліву руку від непогоди.
 
Всі хочуть знайти те що пливе від голови та мозку аби зрозуміти чому сни немають розуму...
© МихайлоАнтонишин [03.01.2021] | Просмотров: 623

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.9/15

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook