для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Не бидлом єдиним.


Не бидлом єдиним.
     Є така причта:
В одне поселення зайшов старий мудрець і сказав людям, що через три дні буде страшна посуха і не стане ніде води: ні в річці, ні в озері, ні в колодязях. І буде та засуха тривати сорок днів. Потім підуть дощі і вода повернеться, але її не можна буде пити ще десять днів, бо хто вип’є, той втратить здоровий глузд. Тож всім необхідно запастись водою на п’ятдесят днів.  Та люди тільки посміялись над старцем. І лише один чоловік повірив йому і зробив запас води так, як радив мудрець. Пройшли три дні, і, дійсно, почалась велика засуха. Та через сорок днів, як і обіцяв старець, пішов сильний дощ і вода повернулась. Спраглі люди кинулись пити воду, і хоч як не благав їх той чоловік, що мав запас води, потерпіти ще десять днів, та його ніхто не слухав. Всі понапивались води і втратили здоровий глузд. І коли цей чоловік, що не пив воду, став їх переконувати що вони втратили розум та здоровий глузд, над ним тільки кепкували та насміхались. І тоді він не витримав над собою знущань і теж напився дощової води і з’їхав з глузду. Став таким як всі.
 
     Так от, мені здається, що більша частина українців також напилась отої дурної води. Я розумію почуття Alexandrа Lekrube. В самого після розвалу совка були такі. Був РУХ, була надія на незалежність, була надія на краще майбутнє. Ми думали, що на кінець то позбудемось совка, позбудемось комуняк, позбудемось москалів і кацапів. Народ завоював право вибирати собі керманича. І що в підсумку? Вибрали жида-комуняку Кравчука. І ніякі аргументи не могли переконати упоротих, що ні в якому разі не можна лисицю ставити керувати курятником. Одна відповідь: «А кого ж іще? Він же керував при союзі. Знає як і що робити і також бореться за незалежність». У нас тут на ДД деякі знатоки історії взагалі впевнені, що незалежність Україні подарував Кравчук. І що в підсумку? Кравчук, вибачаюсь за різкість, просрав третій у світі за потужністю ядерний потенціал. За пару років довів Україну до кризи і до інфляції. Соратникам-комунякам дозволив безпощадно і безкарно грабувати державу. А далі пішло-поїхало. Вибрали на десять років злодія, потім ідіота, потім бандита, потім баригу і тепер ще маємо клоуна. Наступним президентом мабуть буде кухарка.
 
      І що цікаво. Боролись за незалежність, в першу чергу від москалів, а всі керманичі намагались з москалями поручкатись. Повага одному Петі. Цей хоч намагався приховати свої відносини з москалями. Решта президентів ледь не рекламували свої відносини з кацапами. Активно залучали кацапів до влади, консультувались з кацапами, дозволяли кацапам вести свій бізнес на пільгових умовах і багато чого іншого. Яник, так взагалі віддав кацапам останні розробки передової зброї, яка була тільки в Україні. Інженегер має знати про так звану метеорологічну і тектанічну зброю. А тепер вона в кацапів.
 
     І це все тому, що народ України так і не оговтався в своїй більшості від совкової коми. Чи це в нього карма така, чи доля така. Мойсей сорок років водив жидів по пустелі. І водив не тому, що не знав дороги в землі обітовані, а тому що ждав, поки вмре останній єврей, який пам’ятає єгипетське рабство. Україна вже проблукала по пустелі тридцять років. Згідно Біблії – залишилось ще десять. Будемо надіятись що Біблія права. Але іноді так хочеться випити отієї дурної води.
© TVOREC [08.05.2020] | Просмотров: 761

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.3/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook