для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Йду в Сільпо, прошу рахувати мене націоналістом!


Йду в Сільпо, прошу рахувати мене націоналістом!
1)Прокинувся!
 
2)Вийшов на балкон 13-го поверху будинку на Печерській кручі, щоб оцінити рівень забруднення повітря від лісових пожеж. Здрастуй, Київ! Вдихнув сморід, подивився на гар замість зазвичай видного обрію, Броварів, Борисполя, Русанівки, Березняків, Дніпра, Троєщини, Харківського, Дніпра, Гідропарку, моста Метро, бань Печерської Лаври й Сонця... Йооожииик!!!!!!!   Треба купляти протигаз! Ізолюючий протигаз! Й лошадці теж...
 
3)Заміряв рівень радіації за перилами балкону, на самому балконі, в кімнатах - сьогодні більш-менш не смертельно, не так як було в пиловий буревій, але більше ніж зазвичай.
 
4)Вікна відкривати не став - хата всього третій день без провітрювання, якось потихеньку передихаємо через раз й суто квартирним повітрям.
 
5)Подивився на британському сайті погоди windy.com карти пожеж, напрямок вітру, забруднення повітря та коли буде дощ - горить! брудне! дощу немає до горизонту подій, в четвер можливий сніг.
 

 
А в Білорусі й в Європі не горить, твою мать!!!  Бо там Влада! Але нічого, ми їм всім вже дали прикурити нашу вовкіну чорнобильську мать -

 
6)Подивився на сайті Університету Джозефа Хопкінса світові рівні смертності й захворюваності. Єдина справді приємна новина з розряду ''яка сумна''  з мокшані - експонента чисте не зіпсоване інтелектом експоненціальне зростання епідемії. На жаль експонента й в нас, але в нас, звісно, від великого розуму - й це дуже погана новина. Слід очікувати посилення карантинних заходів після великоднього шабашу від Квартального Комітету Порятунку Нації.

 
7)Подивився ціни на нафту в Світі. Дійсно гарні новини - нігерійська нафта - 12$, техаська WTI - 18$, ф'ючерс Брент без дисконтів - 28$. Як на мене, то з падінням світових цін на нафту й газ, в нас складуються всі об'єктивні передумови для підвищення вартості пального й опалення!
 
8)Подивився без звуку вчорашню теплу ванну, яку влаштував на каналі Ріната Лєонідовіча пан шустрий для пана Зеленського. Вид в гаранта переляканий, загнаний, розгублений, скуйовджений... Особливо взбодріла його оптимістична програма виживання нації - “Яйця, молоко, крупи є – виживемо!”. Отже треба збиратись  в Сільпо за яйцями, молоком, крупами бо, як зрозуміло з програмної речі зеленого, зелені тепер й за них візьмуться покращувати. До речі там тепер й температуру можна поміряти на вході безплатно - хоч й дрібне, але ж покращення!
 
9)Спасіння нації - справа рук самої нації! Одяг респіратор з клапаном третього класу захисту, а треба було б протигаз... Ізолюючий протигаз! Йду в Сільпо... Прошу рахувати мене націоналістом!
 
А може не прокинувся я ще сьогодні? Може це все сон? Кінотеатр?
 

 
Вщипніть себе
 
P.S. Тузік, крупу будеш? Перлову крупу!
© vetervpole [18.04.2020] | Просмотров: 1215

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook