для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ну, з Богом... до раю.


Ну, з Богом... до раю.
     Я зовсім не претендую на лаври знавця у вірусології, але те що сьогодні видає інтернет в мене вселило надію, що від Руського Міра нам несподівано допоможуть позбавитися самі його послідовники, або співчуваючі їм.
 
    Сьогодні, наприклад, вже майже ніхто не сумнівається чому так різко коронавірус підкосив Італію та Іспанію. Як кажуть «Бог у поміч». Якщо немає клепки у голові, то заважати природньому добору не має ради. Недоумки, що створюють найкращі передумови для розповсюдження хвороби, власне, в першу чергу скоротять свою власну популяцію.
 
     Шкода, що вони передадуть цю хворобу і іншим тисячам і тисячам непричетних, оскільки неможливо їх закрити на карантин на стадіонах, а у нашому випадку, по лаврах та церквах. Зате їхнє «перехресне запилення» буде, я впевнений стовідсотковим.
 
     Якось майже натяком прем’єр Молдови сказав звідки можуть рости ноги у нашої епідемії . При цьому вже тиждень як секта Гундяєва, на відміну від інших українських релігійних громад, почала проводити «цирк з конями» всупереч здоровому глузду. Одна хресна хода у Вінниці чого варта.
 
      Сам головний «духовний отець» розродився наступною проповіддю.
Кирилл
«Мы должны посмотреть на эту ситуацию через призму духовных знаний и подумать, что все это означает и почему Господь попускает эту язву. Здесь возникает возможность подумать не только о гневе Божием, как это было в истории, но, скорее всего, о милости Божией…
 
Господь призывает нашу самоуверенную технологическую цивилизацию, которая полагает, что ей все доступно и возможно, оценить свои возможности и осознать хрупкость этой цивилизации… Чтобы мы, не теряя духовного оптимизма, понимали, что надо всем Бог. Эти обстоятельства должны еще больше укрепить нас в вере, чтобы сомневающиеся стали верующими».
     Чесне слово, я не знаю як буде з зараженням у прихильників ісламу, чи у атеїстів, але «кондомні православні» московського патріархату, схоже, готові зменшити свій тиск на українські грунти радикально.
 
      Посудіть самі, якщо джерелом зарази стала лавра, то:
1. Паломниками стають здебільшого люди цілком сформованих ідеологічних переконань.
2. Коло найбільш упоротих з них фактично варяться у одному казані з прихильниками «Руського міру».
3. Можна з певністю передбачити, що більше 50% церков і приходів московитів заражені, бо до Почаївської лаври їдуть відповідний контингент, і у мене є впевненість, що до Києво-Печерської та Святогірської лавр  ними ця зараза вже також занесена.
4. Якщо один автобус дає врожай у вісім захворівших, то з цих лавр пошесть вже рознесена у монастирі та й у звичайні рядові церкви, знову ж таки московського патріархату.
 
     Власне, радіти не має чому, окрім того, що в першу чергу і з більшим процентом влучення «В рай» потраплять саме прихильники Гундяя (ну і відповідно х@ла), хоча і ми також будемо «просто здихати».
 

© инженегр [23.03.2020] | Просмотров: 3732
Метки: #Путін  #Гундяєв 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook