для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Спір, бійка і кредити


Спір, бійка і кредити
Читаю Вас давно, тож вирішив і собі відписатися . . . . ну як читаю . . .  картинки на цьому сайті класні) . .  а коментувати не можу. Правила такі. хай би їм грець  Pomegranate.
Не знаю в чому тут спір між порохоботами і  . . .ем . . . йулєбтами? яникоботами? . . але так, як сам ходив на вибори, то маю власну думку і буду її тут висвітлювати.Smoking Навіть якщо комусь це не подобається. Їжте правду-матку, "наголосувальники", -  вас ніхто не заставлял жити в цьому світі та ходити на виборчі дільниці.
А значить, самі зробили вибір і тепер не відвернетесь від мого прекрасного, але корявого ІМХО.
 
Перша картиночка ось така:

 
Як сказала одна пізданута баба: "Ну шо, всралися?"
Ще ні?  . . .Дивно . .  а це - Державний та гарантований державою борг України. Набраний усіма великими (і не дуже) Гетьманами України. Придивіться уважно на циферки - туди підуть ваші кошти.  Усі політики тільки те й робили, що набирали кредити та вішали їх на платників податків. Навіть можна сказати - "Як добрий господар любить свою лошадку, так і українські Госпідри люблять своїх громадян.  Чим важче ярмо - тим краще люблять!" (с) - так і запишіть собі. І кишені пошире. . . . люблять мудрий нарід в усіх позах.
 
А якщо не в курсі що сталося, то доповідаю, що на 31.12.2019 Державний та гарантований державою борг України перевершив свій історичний рекорд і склав 84 364.54 млн.дол. А судячи з економічної обстановки, буде долати нові вершини. А наш великий Зелений Гетьман, будучи ЄДИНИМ політиком в країні, який має владу, понабирав собі в команду різних профанів в економіці, яких можуть підслухати абсолютно різні піздануті кучеряві євреї. Що вони натворять за 5 років не важко передбачити: в мудрого наріда кишені стануть ще пустішими. Можна навіть сказати - підуть по пєздє. В рознос. У вселенську від'ємну масу елементарних частинок. В чорну диру зубожіння і упоротості.
 
"В усьому винен Зеленський" - це реальність. Він усіх "їх" привів з собою у владу.

Але є й добрі новини для Зєлєботів. Ось інша картиночка:

Це вже розподіл по Прем'єр-міністрам. Хто стільки набрав. В нас же ніби парламенсько-президенська республіка. А значить, офіційно винні в усьому таки Прем'єр-міністри (хоча це не про Зеленського чи Януковича).
Прошу зазначити, що якщо орієнтуватися по датам, то Гройсман керував вже при Зеленському дуже ефективно - набрав 3,5 млд.дол. кредитів за 3 місяці. Просто красавчик!
Робити висновки з усього цього не бачу сенсу. Зрячі і так побачать, а сліпим доказувати немає сенсу.
 
А якщо є сумніви щодо циферок, то ось вам джерело - Вікіпедія - Державний борг України . Я вже перевірив, все вірно підсумовано.
© О.Скіфський [09.02.2020] | Просмотров: 2352

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.8/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook