для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПОПЕРЕДЖЕННЯ....


ПОПЕРЕДЖЕННЯ....
     Двіжок сайту ДД передбачає деяку змагальну сутність. В основу цього покладено рейтингування Авторів.
 
     Я менше року тому провів свою реінкарнацію у якості активного учасника сайту і одразу помітив, що «не все гаразд у Данському королівстві» тепер. Малувато стало рейтингових Авторів.
 
     Завдяки своїй роботі, та оцінці колег, сталося так, що десь 8 грудня зайшов у славну когорту «Лікарів» і… за добу вилетів з неї. За цей час мені було підломано рейтинг одразу на 0,7 балів в сумі.
 
     Чесне слово, було трохи дивно і образливо.cray
 
     У зв’язку з цим, я заліг у «засідку» і почав спостерігати, щоб вичислити як це робиться і підловити маніпуляторів.
 
     Так стало, що 15 січня знову мене занесло у лікарі і я спробував зпровокувати ситуацію, щоб побачити, чи повториться те, що було з моїм рейтингом у грудні. Одразу зафіксував всі «вузькі місця» де можуть відбуватись події.
 
     Повторилось все один в один. yahoo
 
     У самому загальному вигляді це робиться таким чином. Йде слідкування за рейтингами колег і, як тільки хтось стає лікарем, товариш з високою вартістю власної оцінки швиденько перегортає всі ІМХО «новоспеченого Авторитета» і свої ж оцінки, що ставив раніше, змінює на 2.
 
     Я постарався зафіксувати ситуацію і стверджую, що за вчорашній день рейтинг одного Автора було «зрубано» з «35,1» до «34,4». Завтра інший Автор (після автоматичного перерахунку рейтингу о 24.00) злетить з рівня «35,6». Оцінки йому вже змінено за ВСІ статті, які ідуть в підрахунок рейтингу. При цьому загальна кількість оцінок за статтю ніде не змінилась, а загальна оцінка «зрізалась» від «1,8», аж до «2,8» балів.
 
     Будь-який з колег у ранзі «Санітара», чи «Фельдшера» може перевірити, чи вдасться йому так змінити оцінку будь-якої статті (при загальній кількості оцінок під нею 30, чи навіть 25) якщо ви її перед цим оцінили на 5.
 
     В принципі, «Правила» начеб то і не порушуються. Це не «накрутка рейтингу», а зовсім навпаки, та й робляться ці зміни не за допомогою клона, а з допомогою основного рейтингового НІКу.
 
     Колего! Припиніть займатися йухнею!!! Відіграйте все назад!t2443
 
     Інакше завтра я викладу всю доказову базу і всім стане зрозуміло, хто саме цим займається. Поки доказова база не викладена можна буде вважати, що нічого не відбулося. Інцидент буде вичерпаним…
 
     У всякому разі подібну «маніпуляцію» можуть провести з Вами уже багато колег і я не даю гарантій, що Ви залишитесь «Лікарем».
 
     Буде, думаю, соромно…blush2
 
© инженегр [17.01.2020] | Просмотров: 4421

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/62

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook