для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Передвиборчий етюд


Передвиборчий етюд
Наближається другий тур голосування. Дуже цікаво, як поводять себе «топові» учасники другого туру. Це Тигіпко, Ющенко, Яценюк, Тягнибок і Гриценко. Я маю на увазі нетехнічних кандидатів. Всі вони вважають, що саме від них залежить результат другого туру. І це їхнє переконання вказує на їхні моральні і розумові чесноти.
Жоден з цих людей немає моралі, яка би не дозволила руйнування власної держави нейтральним відношенням до з одного боку патріотичною Прем’єр-міністром, яка довела свою прихильність розбудові держави, як в емоційному, так і в раціонально-прагматичному сенсі і ганебним неосвіченим ублюдком, який прямо заявляє про здачу України.
Всі вищезгадані політики-мудрогелі не тільки аморальні, вони ще й позбавлені мозгів і не розуміють, що їхній електоральний % - це результат віртуального сприйняття реальності постсовєтьського електорату, який легко ловиться на гучні фрази, не підкріплені справами. Можна багато говорити про прогресивні методи розвитку економіки і не запропонувати жодної пропозиції по виходу з кризи, можна запекло критикувати корупцію (зловживання службовим становищем) і нічого не зробити для її подолання, можна запекло агітувати за єдину Соборну України і нагороджувати орденами і державними посадами в цій Україні її ворогів – сепаратистів, можна дезертирувати з Національного Банку в момент небезпеки для української грошової системи і визначати себе великим фінансистом. Все їдять прогресивні гомосовєтікуси - люди, яким соромно голосувати за дебіла ЯНУЧАРА, але не вистачає розуму для розпізнання фальші.
Я розумію Ю. Тимошенко, яка закликає віртуальних політиків-претендентів до співпраці, але я вважаю, що їй треба звернутись до тих 57% ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, які не бажають, щоб ними правив кримінальний злочинець. До всіх людей, в яких залишились хоч би крихти власної гідності і впевненості, що вони – ЛЮДИ, а не виродки. І не потрібні Україні Прем’єр-міністри, які з дрожжю в голосі, боячись проФФесора, як закляття повторюють, що не будуть підтримувати Юлію Тимошенко. Україні не потрібні прем’єри-блазні.
Україні потрібна Вона! Вона – це Юлія Тимошенко.
Слава Україні!
© В. Пселдонімов [30.01.2010] | Просмотров: 5013

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.9/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook