для старых юзеров
помнить
uk [ru]

В очікуванні паризького дива


  В очікуванні паризького дива

Наближається 9 грудня.
День, який по розгорнутій зелебобиками рекламній шоу-піар-компанії, повинен принести українцям мир та спокій, благоденство та процвітання. В цей день в Парижі учасники саміту в нормандському форматі, а це Німеччина, Росія, Україна та Франція, за розказнями українського шоумена та клоуна, а за сумісництвом на наше горе, президента цієї не щасливої країни воВені Зелупенського, підпишуть такий історичний документ, що одичалі нащадки Чингізідів заплачуть від сорому, закриють проєкт Північного потоку, воскресять всіх ними убієнних українців, посадять Януковича років так на двісті, звільнять з концтаборів всіх полонених і повернуть Україні всі окуповані ними території.
 
Потім ще років триста будуть не виходячи з храмів навіть до туалету, благо гадити де прийдеться мокшанам не привикати, будуть замолювати гріхи свої перед українцями та вимолювати у них пробачення.
Уявляєте яка дружба почнеться. Українці будуть їздити до мокшан пити "бояришник "та брататися. Одичалі будуть приїжджати жрати сало та пити сивуху. І це буде дружба на віки, яка помирить, добре хай не братні, але сусідські народи навіки вічні. Уявляєте.....
 
Та не хріна цього не буде.
 
Мокшанське hуйло їде не за тим, щоб якомусь дешевому шутярі дивіденди роздавати і метати бісер перед Меркель та Макроном. Мав він їх на увазі і раніше, і по всяк час, і далі буде мати. Тому що знає, газ це найголовніше в політиці для європейських заправил.
 
А європейці знають, що Путін ні коли не піде війною проти Євросоюзу оскільки кишка тонка. Війна в Сирії показала всю "силу" російської зброї яка більше придатна цивільні літаки збивати.
 
А що Україна?
 
А Україна для Європи це корумпована, непередбачувана і ненадійна як партнер країна. Як що українці самі не хочуть себе захистити, то якого туя європейці повинні відказувати собі в пристойному та заможному житті. Для цього їм потрібен дешевий російський газ і вони його отримають.
 
І скажіть мені що вони не праві?
 
Старий хряк Кабаєв ні на які поступки не піде і це аксіома.
Санкції путіноїдам вже не страшні, вони до них пристосувалися і зжилися з ними. Обійти їх мокшанам допомагають Китай та Білорусь. Політичний тиск для путінських любих друзів, це як Моська на слона. Міжнародна ізоляція не відбулася. На фронті як стріляли так і стріляють. Путіну на всіх і вся плювати.
 
Я не розумію, якого Зелупенський преться в Париж, що він там мріє отримати? Черговий політичний пендель під свій срулячий зад?
 
Йому убогому придурку вже й Пісков в інтерв'ю телеканалу Дождь натякнув:
"Очевидно, що угоди не буде, і ніхто не очікує ніякої угоди, це було б завищеними очікуваннями. Від чого ми, до речі, дуже енергійно застерігаємо ...
... Дійсно була пророблена домашня робота, і якийсь документ, поки рано говорити, як він буде названий, але якийсь документ, можливо, буде прийнято за підсумками зустрічі, що відбудеться
... Це документ, який не зобов'язує, угода, що не зобов'язує, в будь-якому випадку, але в ній, можна очікувати, що будуть зафіксовані якісь точки, у яких є спільне розуміння"."
 
Скажіть мені, який такий важливий для України документ який ні кого не перед ким і ні в чому не зобов'язує? Чого ти сруляче вим'я хочеш добитися від країни для якої віками обіцянки та договори були не більше договорняками.
 
Те що роблять срулячі братки, це справді зрада, зрада якої ще не бачила Україна за роки Незалежності.
Ганьба не за горами, вона в Парижі.
 

   PanKonotop
 

© panKonotop [06.12.2019] | Просмотров: 3707

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook