для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Так зрозуміло?


Так зрозуміло?
     Прокинувся сьогодні вночі, бо напалили так, що почався сушняк, і вирішив переглянути стрічку ІМХО. І раптово знаходжу нову статейку від «старого ДД-шного кохання» give_rose, яка присвячена частково мені.
 
     Власне, в самому ІМХО було звернення саме до мене
Микитич JPEG
Но... А скажите мне (например, пан инженегр), абы пан Главнокомандующий ДО ТОГО назвал правду правдой, тобто войну - войной,
     Для мене не новина, таке індивідуально на мене спрямоване ІМХО від цього Автора, бували «полоскання» мого святого НІКуAngel не тільки на ДД, а й навіть на «дружньому» ресурсі, але якщо є звернення, треба відповідати…
 
     Знайти зрозумілу і просту аналогію подій 14-го і подальших років, щоб пояснити позицію (навіть не виправдання) українського керівництва досить важко, але допомогло гендерне питання.Beautiful girl
 
     Сподіваючись, що я все-таки більш-менш розібрався якої статі наша конячка з аватарки,
тому спробую пояснити історію з точки зору, яка повинна бути зрозумілою для жіночки, яка, сподіваюсь, дещо розуміється на можливих «складностях у сімейних відносинах».
 
     Одразу попереджаю, що аналогія дещо кострубата, але, нмд, досить зрозуміла.
 
     Колись я вже випробував такий метод, вийшло, здається, досить вдало.
 
     У всьому світі, а найбільше у Європі, зараз проходять масові акції, спрямовані проти насильства у сім’ях.
 
     Хоч у РФ ситуація ексклюзивна, але й там є намагання боротись з «правовим бєспрєдєлом», коли
в России в январе 2017 года декриминализовали побои в семье,
     І якось змінити ситуацію, коли органи правопорядку ніяк не реагують на факти сімейного насильства  поки
…до того, как у нас появился вред здоровью или труп, в РФ либо административная ответственность, то есть фактически никакая – 5 тысяч рублей, или человек, у которого переломы, а не только синяки, ссадины, кровоподтеки, уже труп.
***
     Отже, маємо ситуацію
 
1. Відбулося там у Вас розлучення чи ні, але ви вимушені співіснувати з своїм «бувшеньким» на одній житловій площі. І цьому немає ради, оскільки розмінятись житловою площею Україні та РФ не має можливості, переїхати всією Україною на американський континент не можливо.
 
2. Ви особливо і не приховували, що намагались влаштувати своє особисте життя і відповідали взаємністю до залицянь сусіда, який і чемний, і охайний, і горілки до зелених сопель не вживає, а якщо і десь посидів з друзями, то рук не розпускає. Ну майже.
 
3. За прожите з «бувшеньким» життя Ви збагатіли на «купу причепів», при цьому, завдяки впливу чоловіка, діточки не самі зразкові (м’яко кажучи) особливо деякі, про що буде далі.
 
      Сталося так, що Ваш «бувшенький», дізнавшись про заплановане Вами «побачення» та можливі «заручини» з сусідою, став дибки і не тільки пообіцяв начистити Вам писок, я й зпровокував гармидер і серйозну суперечку між Вашими спільними дітьми. Більшість діточок підтримали маму, але ж…
 
4. На виході на побачення Вам трішечки було пошкоджено фризуру, під око поставлений синець. Мало того, статево зріла вже доця виявилась не тільки конченою блядіщею, а й пішла в відвертий інцест з «папіком».
 
     Кримінальної справи чомусь з приводу цього «кровозмішання» Ваші сусіди не підтримали. Їм «чистоплюям» було начеб то і гидко від ситуації що сталася, але оскільки інцест відбувся начеб то «полюбовно», то лізти у бійку за норми моралі вони були не готові. Ваша «бараняча вага» у 50 кг не давала вам можливості повідривати ноги здоровенному збоченцю, що занапастив Вашу хай і непутьову, але ж «рідну кровиночку».
 
     «Поліція моралі» це неподобство начеб то і помітила, але оскільки вона не силовий орган, на відміну від кримінальної, нічого дієвого не вчинила.
 
5. Один з синочків, ще підліток (виявилося що тато йому регулярно наливає) також за підбурення тата, підняв на маму руку і Ви б самостійно впорались би з цим «недоноском», але ж бувшенький з-за його спини продовжив давати вам прочухана.
 
     Синців Вам тільки додавалося. Вереску Ви наробили на весь під’їзд, але сусіди ламатись у двері Вашої квартири, щоб захистити Вас, не стали. «Ну його на хуй!!! Ми поліземо у бійку, то він всього під’їзда нам спалить. А потім, «милым ругаться – только тешиться!», ця "навіженна пара" (як уже було не раз) знову помириться, а нам доведеться залишатись по сусідству ворогами на все життя».
 
6. Ну і головне, сталося так, що отриманий Вами у спадщину від дідуся пістолет Ви добровільно віддали раніше «бувшенькому» під гарантії поліцейських, які виявились, м’яко кажучи непорядними.
 
      Кинулись на кухню, а там всі ножі поламані і навіть прирізати цього бугая нічим. З усієї зброї залишились тільки власні пазурі, якими Ви могли максимум поголити частково його морду, та манікюрні ножиці з набору, якими максимум що Ви могли, виколоти йому око.
 
      Ну подряпали б Ви йому морду, ну, максимум, викололи б йому око, а далі б що б відбулося? ac
 
      Ваш холодний понівечений трупCemetery хіба б порадувала звістка, що в результаті всього цього «бувшенький» все-таки сів до в’язниці? Ще раз… йому б не відірвали голову, не повидьоргували б ноги, а тільки ув’язнили б на визначений термін (хай і значний) і після цього він все одно з неї вийшов би на свободу.
 
     Так зрозуміло?To wink
 
     От власне, і вся відповідь, чому війна не була названа війною.
© инженегр [25.11.2019] | Просмотров: 3403

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/64

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook