для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Дорозводились?...


Дорозводились?...
     Я сам не дуже радо сприймаю будь-яке спілкування з представниками правоохоронних органів. Відчуваю легкий дискомфорт у ситуації, коли, наприклад, під ранок позаду побачив поліцейську машину з ввімкненими червоними ліхтарями і вимушений зупинити свій автомобіль, щоб у мене перевірили документи. Є в цьому якийсь невеликий дискомфорт.

      Але я, чесно кажучи, не мрію опинитися в повній анархії і безвладді, коли і «Каравул, хулігани зрєнія лішают!!!» кричати нікому і ні до чого…
 
     Устрємлєнія Бубочки до зустрічі у норманському форматі все більше схожі на гру у піддавки. При цьому противна сторона (противна у обох сенсах) почала відкривати нові карти і, схоже, безпекова складова політики України починає тріщати по швах.
 
     Це як потрібно розуміти?
 
     А це як?
 
     І головне, дивна синхронність і явна вичитка аргументації з однієї шпаргалки.
Пушилин
"Ответственно заявляю, что в случае возникновения ситуации, при которой на участках разведения появятся представители украинской полиции и нацгвардейцы, также зеркально и симметрично на этих территориях будут присутствовать представители силовых ведомств республики: Министерства государственной безопасности и Министерства внутренних дел. А процесс разведения на новых участках станет неосуществимым"
Пасечник
"никакое извращенное толкование и попытка подменить суть рамочного решения по распоряжению Запада не изменит его содержания". "Уточню, что в случае если описанный мистером Тейлором сценарий будет реализован украинскими исполнителями, разведение на новых участках будет невозможным. В демилитаризованную зону, в свою очередь, будут симметрично введены подразделения Министерства госбезопасности и Министерства внутренних дел ЛНР"
     І шо тепер? Покинути цивільних на поталу криміналу? І це поки мова йде лише про перші ділянки розведення. А Бубочка ж збирається таке відведення провести по всій лінії розмежування, а це всього 410 квадратних кілометрів площі, якщо там навіть не з’явиться офіційних озброєних орків, залишаться без правоохоронних органів. Скільки ще людей будуть покинуті напризволяще?
 
     Беремо самі жорстокі і тяжкі випадки передбачені ККУ як злочини проти особистості:
- Вбивство;
- Нанесення тяжких тілесних ушкоджень;
- Зґвалтування;
- І т.д. по списку…
 
     Я розумію ніжну душу нашого Бубочки, та його виборців, що втомились від війни. Дійсно неприємно читати майже щодня новини про втрати, загиблих і поранених українських воїнів. Але ж то військові. У них доля така – бути під ризиком загибелі у таких випадках. А як бути з «мирняком»? Їм це за що? Вони не підписували контракту, що передбачає можливість отримання тяжких наслідків для життя та здоров’я.
 
     Хто буде нести відповідальність, якщо завтра в ту смугу зайдуть взагалі нікому не підконтрольні мародери і ґвалтівники? Може у нас на Сході  (навіть не беручи до уваги криміногенну обстановку у ОРДЛО) все гаразд з криміналом? Може всі рецидивісти у «зав’язці» і зайнялись розведенням фіалок?
 
     «Гадюшники» на нашому Донбасі і так є потенційно небезпечними. Тільки дай волю і звідти потече контрабанда, наркотрафік, тощо. Більш-менш їх купіровали і утримували в ізоляції. А що тепер? Через лінію фронту, де все перекрито секторами обстрілу кратно дуже з мішками не посунешся, у всякому разі без серйозної проробки з організації «вікна». Тепер, якщо наші війська відведено і там не буде поліції, це буде як решето, для затримки води.
 
     Як поступить у цій ситуації наш «миротворець» - «сіє мнє нє вєдомо»…
© инженегр [09.11.2019] | Просмотров: 2533
Метки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/63

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook