для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ну шо, газньом?!...


Ну шо, газньом?!...
     В принципі, загальну ситуацію я вже описав тут
https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/33505/user_id/9099.phtml
     Думав нічого не додасться, аж до моменту закінчення перемовин за посередництва ЄС. Якісь перемовини у Брюсселі почались позавчора, але вочевидь зайшли у глухий кут, оскільки крім повідомлень, що вони повинні розпочатись, ніяких результатів не повідомлялось. Напевне Коболев став в позу і повідомив:
 
«Уважаемые коллеги! Все влажные мечты и требования, которые высказала сторона «Газпрома» они могут запихнуть себе в своё возбужденное влагалище, из которого они, очевидно, их и достали. Ми брезгливы, а они дурно пахнут. Могли бы воспользоваться накануне кружкой  Эсмарха, хотя бы… Мы  на детородном органе вертели хотелки рассейской стороны и наши требования остаются прежними. Если контракт и будет подписан, то только на наших условиях. Тут  одно «чудило» на известном украинском ресурсе посоветовал нам «не прогибаться» и, получив соответствующие диррективы, мы ответственно заявляем – ИДИТЕ ТУДА ЖЕ… за своими мечтами и требованиями!!!»
 
     Мюллер знизав плечима, провів поглядом у сторону євроколег, типу «Ну я же говорил…»cray
 
     Брюссельскі бюрократи просто випали в осад…Shock
 
«А как же мы, малыш, ведь мы же лучше… (ХЗ кого вони краще). Ведь нам же не хватит дров и палет на отопление после Рождественских праздников, мы ж замерзнем! И к кому вы тогда будете готовиться входить, и сейчас ассоциироваться? Хер ты угадал, малыш! Завтра Дания перестает баловаться и дает, в таком случае, разрешение на строительство СП-2 и тебе придется дальше только )(уй сосать.»The big rage
 
     Можливо стенограму дебатів на перемовинах я і придумав, але ж події почали розвиватись просто з неймовірним прискоренням.
 
     Внєзапно, Данія узгодила прокладку труб СП-2 по дну своїх територіальних вод та виключної економічної зони. Ще більш ВНЄЗАПНО відомий русолюб Орбан оголосив, що збирається зіскочити з української труби і сісти на Турецький потік (як наче там йому вазеліном намазано). Ну не підар, га?!!!
 
     Але родзинкою на тортику стало вчорашнє випірнання у інформаційний простір  з свого болота
самого )(уйла.worthy
https://censor.net.ua/news/3156932/putin_prizval_obnulit_vzaimnye_pretenzii_gazproma_i_naftogaza
      А це вже не просто цікаво. З якого доброго дива таке підсилення?
 
     Одне з двох, або він настільки впевнений, що євробюрократи переламають Коболева, або це зроблено тільки для внутрішнього споживача, оскільки їх економіку якщо і не беруть за зябра, то роблять досить бо-бо-. Просто оцініть вислів:
 
«"Газпрому" и "Нафтогазу" нужно обнулить взаимные претензии по газовому спору… Это просто абсурд! То же самое и в Стокгольме».
 
     Шота якось невпевнено… А де про «брацкий нарот», «ядерный пепел», «недогосударство»?
 
     Збираються сдаваЦЦо чи дійсно у них «нету аргументов против Кости Сапрыкина Жени Коболева» і вони збираються лізти на рожон? І скільки тоді доведеться померзнути Європі?
 
     А от за російських трубопровідників я радий точно. Це вам не вузькоколійку з Боярки до Києва терміново будувати, а в зимовому морі порпатись. Болячки Павки Корчагіна будуть просто трипером у порівнянні з тим, що там у холодній воді недовго і нежить заробити. Ну хіба що Зе змилостивиться над їхньою долею і з гуманних міркувань погодиться на «нульовий варіант»…
 
     Так шо, як пише дід Свирид «Наблюдаєм і шоб віздє був порядок!...»i55
 
© инженегр [31.10.2019] | Просмотров: 3112

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.8/62

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook