для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Зашквар у Золотому


Зашквар у Золотому
Ну, про фразу "Я президент этой страны, мне сорок второй год. Я ж не лох, какой-то." вже сказано досить багато, тому повторюватись нема змісту. Але цій гопницькій фразі ДІЮЧОГО президента однієї із найбільших Європейських держав, передував  діалог, котрий  чомусь, пройшов непоміченим. Я недаремно наголошую на слові "діючий", тому-що далі піде такий зашквар, від якого волосся дибки стає.
 
Уривок того діалогу:
 
Денис:  По Украине вчера прошли акции.
Зе: По Украине вчера прошел дождь, вот что я слышу.
Денис:  А я вам рассказываю о том, что  происходит.
Зе: Хде акции? Хто мне шо передал? Говорю, давай! Чё мне хто передал, чё ты?!
 
Із цього коротенького уривку виходить що ДІЮЧИЙ президент навіть не знає, що відбувається в Україні???!!! Тобто, по Україні проходять акції протесту, мітинги, зібрання з приводу Формули Штайнмайера. Для Зе передають звернення, кличуть на обговорення. Преса та соцмережі вирують емоційними обговореннями, але  у той самий час, цей організм, що зветься діючим президентом, десь валяється у наркотичному угарі, аж поки йому ХТОСЬ копняком не нагадає що "пора на стрєлку ідті"? Або: "Іді і обкашляй тему с журналістамі".
 
Що відбувається? Хто усім цим керує? Звісно, що такі запитання є риторичними, бо усім притомним давно все було зрозуміло, а цей діалог тільки зайвий раз продемонстрував усю неадекватність діючої влади. Але хочеться запитати у тих 73% нездорових оптимістів: Вам навіть тепер не страшно?!...
 

 
P.S. "діючий; президент; зе; організм"  - у даному ІМХО  являються евфемізмами більш точних та ємкіх слів.
 
© Shtorm [26.10.2019] | Просмотров: 4888

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook