для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Пане ПреЗеденте, газуйте!...


Пане ПреЗеденте, газуйте!...
     Читаю новини і у мене когнітивний дисонанс…patient
 
     Не можу розібратись без консультації Юлії Володимирівни (як визначного фахівця у царині підписання газових контрактів), або хоча б наших колег – «штатних заюльків», що це може означати?shok
 
https://interfax.com.ua/news/economic/615111.html
 
     Наскільки я розумію російську, у мене складається враження, що припертий до стінки «Газпром» висуває дивацьку пропозицію,suicide_fool-edit яка в перекладі може звучати наступним чином:
 
     "Ми не встигли протягнути  нитку «Сєвєрного потоку 2», мало того, кляті данці вставили палки в колеса, що спричинило ще більше відтягнення її вводу до експлуатації. Завдяки полякам нам прикрутили кран по прокачуванню газу трубою «Сєвєрного потоку 1». Термін дії контракту по транзиту газу через газотранспортну систему України закінчується у цьому році і ми знаходимося у положенні цуцвангу та цейтноту одночасно. Європі хана! Вона замерзне, власне як і всі попередні роки замерзала взимку Україна. Тому, з причин гуманності, ми не хочемо підписувати довготривалий контракт на транспортування цього енергоресурсу Україною, щоб не годувати жидо-бандерівську хунту. З цієї ж причини ми не платимо, згідно попереднього рішення Стокгольмського арбітражу, майже три ярди зелені (з врахуванням пені за прострочку платежу). Увійдіть в наше положення та за взаємною згодою «остави нам долги наши, яко же мы оставляем должникам нашим»… і тоді, може бути, якщо буде ласка, ми може і підпишемо… на наших умовах (прямих поставок споживачам) контракт на транзит газу з Україною."pardon

     Що маємо у сухому залишку?
 
     Станом на 1 січня 2020 РФ,  в особі пана Міллєра, зможе (поки що, якщо нічого не зміниться) качати у Європу лише 13 ярдів кубів газу на рік «Сєвєрними потоками». На сьогодні вони можуть ще поки качати, здається, 90 ярдів. Маємо суттєву різницю. Дещо зможе компенсувати «Турецький потік», але його явно недостатньо.
 
     І що робити нам? Проявити «божественне всепрощєніє» і відмовитись від вже присудженої, суттєвої для країни, грошової суми girl_hospital(хто і чим компенсує)? Лягти під нові кабальні умови контракту і чекати, коли наступного разу всі обхідні шляхи будуть дієздатними, нам дійсно не буде змоги економічно загнути агресора, а якраз навпаки, він загне нас (як обіцяв попередні роки)Head about a wall? Чи проявити принциповість, як вчив великий А.В. Макаревич?

 
     Пане Зеленський, пане Гончарук, пане Коболєв!!! Здається за вами слово…
 
     А я поки почитаю, чим мене заспокоять колеги…i55
© инженегр [25.09.2019] | Просмотров: 2974

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/54

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook