для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ПРИКМЕТНА ОЗНАКА: КОМАНДА ЗЕ ЗНАЙШЛА СВОЄ МІСЦЕ В ВЕРХНЬОМУ КЛАСІ АВТОКРАТІЇ


ПРИКМЕТНА ОЗНАКА: КОМАНДА ЗЕ ЗНАЙШЛА СВОЄ МІСЦЕ В ВЕРХНЬОМУ КЛАСІ АВТОКРАТІЇ
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2019/09/7/7225588/
 
Реалії є такими: команда Зе, розуміючи свою неспроможність змагатися з системою автократії, увійшла до її складу в тому сенсі, що прийняла на себе обов'язок притримуватися тих правил ("понятій"), що існують в верхньому класі.
 
Отже надалі всі свої кроки команда Зе буде узгоджувати з провідними гравцями і таким чином почне, як і її попередники, працювати на підтримання стабільності автократичної системи.
 
Узгоджувати свої кроки з громадянським суспільством команда Зе буде такою мірою, якою громадянське суспільство стане гравцем на політичному полі України.
 
Досі свою політичну суб'єктність ГС виявляло через "майдани". Для виникнення Майдану необхідною умовою є збіг виразних протестних настроїв у значної кількості середнього класу і молоді. Важко уявити з яких обставин такий збіг може статися в найближчому (рік-два) майбутньому.
 
Хіба що через 3-4 роки набере силу наступне напів-покоління (9-10 років після останнього Майдану), яке спроможеться сказати автократичній системі "досить!" і вимагатиме швидкого завершення т. зв. "реформи децентралізації", яка передасть повноваження і фінанси для розвитку країни на нижній рівень системи управління.
 
За ці 3-4 роки до Майдану команда Зе має продемонструвати повну нездатність автократичної системи забезпечити розвиток країни. Сподіваюсь, цю свою місію вони виконають.
© Карт [07.09.2019] | Просмотров: 1506

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.5/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook