для старых юзеров
помнить
uk [ru]

УВАГА! Підстава для виборців 17-го округу мажоритарки: КРАСНІЦЬКИЙ = ЗАБОЛОТНИЙ


УВАГА! Підстава для виборців 17-го округу мажоритарки: КРАСНІЦЬКИЙ = ЗАБОЛОТНИЙ
Проведено незалежне журналістське розслідування, хто ж такий Красніцький Андрій Володимирович, що проживає в місті Вінниця, а хоче бути обраний народним депутатом 21 липня по мажоритарному округу з центром у місті Ладижин?
 
Розкажемо, що пов’язує кандидата в народні депутати з міста Вінниця, народженого на Житомирщині, та південно-східний регіон Вінниччини: Бершадський, Гайсинський, Теплицький та Тростянецький райони та центр округу – місто Ладижин.
 
Ми знайшли дуже багато цікавих фактів! Ключові з них:
1) Андрій Красніцький є власником 8-ми підприємств, що займаються торгівлею землею незаконними методами
2) Сім’я Красніцьких пов’язана з депутатом Верховної Ради Григорієм Заболотним, за допомогу якому отримує значні матеріальні вигоди
 
Але почнемо з головного:
Батько Андрія Красніцького – Красніцький Володимир Йосипович – офіційно зареєстрований помічником-консультантом народного депутата України Григорія Заболотного, члена ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" .
Батько кандидата Андрія Красніцького є директором НВЦ «Соя» НААН - це регіональний підрозділ державної бюджетної установи Національної академії аграрних наук. При чому народний депутат Григорій Заболотний, схоже, тісно пов’язаний з цією державною Академією, оскільки сам він є заступником Голови Комітету ВР з аграрних питань.
Попри те, що статут Аграрної академії не передбачає отримання прибутків, за оцінкою журналістів,  корупційний її дохід від використання підконтрольних їй земель може сягати $120 млн. І з цього приводу був величезний резонанс в країні.
Та це в свою чергу може пояснювати, звідки в родині Красніцьких такі шалені кошти і така кількість рухомого та нерухомого майна. Коли, за словами кандидата Андрія Красніцького, стара влада вела не туди країну, в його рідних батька та матері з’явилося 5 квартир у Вінниці, 4 земельні ділянки та будинок на 200 м2. Ну й куди ж без елітного автомобіля – AUDI Q7, вартістю 2 500 000 грн. При чому авто зареєстровано на батька Красніцького, який допомагає «старій владі» та сам працює у державній установі.
До речі, річний дохід сім’ї Красніцький склав лише 402,6 тис. грн. у 2018 році.
 
Андрій Красніцький - кандидат чи-то від Зе, чи-то від БЮТу рахується засновником та керівником мінімум 8-ми підприємств, що займаються наданням землевпорядних послуг. По-простому, "віджимають" та торгують землею (паями селян) всупереч закону (на сьогодні діє мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення).

Зокрема, одна з юридичних фірм Красніцького супроводжувала справу позову Вінницького національного аграрного університету до сільської ради села Агрономічне Вінницького району, Вінницької області.
Суть цієї справи зводиться до того, що руками університету, професором якого є зокрема й Григорій Заболотний здійснюється рейдерське захоплення 500 га землі села Агрономічне Вінницького району. На жаль, це не типовий для нашого часу соціальний конфлікт. Йдеться не просто про «віджим» дороговартісної території в передмісті Вінниці. Заболотний хоче покарати громаду і сільського голову Олега Шулікіна за те, що вони в законний спосіб посміли без її дозволу:
- прийняти рішення про землю на своїй території;  
- активно захищають власні рішення й права.
Насправді ж все дуже просто, щоб зрозуміти інтерес Заболотного до села Агрономічного, погляньмо на маєтки Заболотного й де вони розташовані:
1) Двоповерхове родинне 'гніздо' Г. Заболотного неподалік Ботанічного саду Вінницького державного аграрного університету. Орієнтовна вартість - 200-300 тис. у.о.
2) Двоповерхове родинне 'гніздо' Г. Заболотного неподалік Ботанічного саду Вінницького державного аграрного університету. Орієнтовна вартість - 200-300 тис. у.о.
3) Одноповерхове родинне 'гніздечко' Г. Заболотного у селі Агрономічне Вінницького району. Орієнтовна вартість - 100 тис. у.о. (придбане у генерального директора 'Вінницяліс' А. Бондаря).    
4) Одноповерхове родинне 'гніздечко' Г. Заболотного у селі Агрономічне Вінницького району. Орієнтовна вартість - 100 тис. у.о. (придбане у генерального директора 'Вінницяліс' А. Бондаря).
5) Двоповерхове родинне 'гніздо' Г. Заболотного у селі Агрономічному Вінницького району. Орієнтовна вартість - 200 тис. у.о.     
6) Двоповерхове родинне 'гніздо' Г. Заболотного у селі Агрономічному Вінницького району. Орієнтовна вартість - 200 тис. у.о.
7) 'Хатинка' біля мальовничого ставочка, що в селі Агрономічному Вінницького району, в якій 'бідує' екс-генеральний директор 'Вінницяліс' А. Бондар. Орієнтовна вартість - 300-500 тис. у.о. Трішки скромніший (2 поверхи) будинок він збудував поблизу для своєї доньки, орієнтовна вартість якого 150 тис. у.о.    
8) 'Хатинка' біля мальовничого ставочка, що в селі Агрономічному Вінницького району, в якій 'бідує' екс-генеральний директор 'Вінницяліс' А. Бондар. Орієнтовна вартість - 300-500 тис. у.о. Трішки скромніший (2 поверхи) будинок він збудував поблизу для своєї доньки, орієнтовна вартість якого 150 тис. у.о.
 
Тож виходить, що Красніцький Андрій - дуже довірена й підзвітна виключно Григорію Заболотному особа!
© Lusy Min [10.07.2019] | Просмотров: 5689

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.7/20

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook