пароль
помнить
uk [ru]

Не стряхнуть Вам гранитного мяса (В.Висоцький)


Не стряхнуть Вам гранитного мяса (В.Висоцький)
Якийсь просто феєричний процес… Вміють, таки, наші лідери палити серця. Добре на політиці знаються. Нічого не скажеш. Тільки купу компліментів.
 
Вчора наша гарнесенька Косичка порадувала. Навала на "Україну" виявилася просто шедевральною штучкою. Питання, звичайно, зовсім не у моралі. Тепер мораль нам вже не до чого. Її золоте правило, - що дозволено зечці, то зекові зась, - ми добре вивчили. Про інше наш твір.
 
Юлії Володимирівні вдалося впихнути "невпихуєме": її сміливі ініціативні бойові операції сколихнули регіональну партійну верхівку, а та розбудила сонний та млявий електорат пана Януковича. Ну, як декабристи Герцена.
 
Відповіддю на юляшкіну екскурсію на друкарню явилися гучні заяви регіональних дюків: спершу роздрочився скарбник Азаров, потім принц-дофін Янукович, а потім і вся славетна рать. – "Батьківщина у небезпеці!" Ото мобілізація, я вам скажу… Тепер вже на війні як на війні, - кожна куля на рахунок.
 
От дивина, не було у Юлії Володимирівни клопоту, так купила порося… Та ще і своїх виборців приємно здивувала: кожний з них тепер відчуває себе трошки справжнім корсаром, рейдером-шибайголовою. Аніщо так не заохочує до виборчої активності як усвідомлення своєї злочинності. Ото ж виборці тепер до Вас, красунечко, хвилею повалять.
 
Юліє Володимирівнo! Ті чортяки-регіонали мають спорудити Вам пам'ятник, якщо переможуть, звісно, - а переможуть вони дуже ймовірно з такою Вашою тактикою. Так що у Вас від цих виборів можуть залишитися найприємніші спогади, та привід потягнути безчесних регіональних баронів до суду, якщо вони забаряться з побудовою Вам величезного монумента.
 
Furfur [26.01.2010] | Просмотров: 1870

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.8/44

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить