для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Все для Перемоги.


Все для Перемоги.
«Порошенко – прихильникам: Для перемоги переконайте по 3 виборців Зеленського»
 
5 років Петро Порошенко мав часу, щоб щодня переконувати громадян проголосувати знову за нього на наступних виборах (які вже дякувати Богу відбулись). Як же він мав їх переконувати? Не думаю що мізерна пенсія для пенсіонера чи зростання долара з 13 до 27 грн заохотить когось проголосувати знову за гаранта (тим більш при обіцянках  - долар по 10). Може поїздки на Мальдіви -  в час коли йде війна і що дня гинуть хлопці на сході України – надихнуть проголосувати за пороха ще раз? Чи може зміна закону щоб поставити кума генпрокурором підштовхне людей проголосувати ще раз? Зростання комунальних тарифів? «Діамантові» прокурори на волі? Ротердам+? Щоденне перемир’я при якому гинуть українські сини і кум Путіна в якості переговірника?
 
Петя дурак думав що за три дні до виборів він по просить вибачення і знову переобіцяє обіцяне  - і його дупа знову 5 років буде в шоколаді…..
 
Можливо й так – буде в шоколаді, тільки тепер не за наш з вами рахунок. Петро «який ніколи не програє» програв вибори «шуту гороховому» - і ця поразка гірше ніж будь яка інша на політичному полі.
 
Це щеплення на майбутнє будь-якому  іншому президенту – народ пам’ятає обіцянки… Народ може 5 років мовчати, але він своє СЛОВО  на виборах скаже…
 
І український народ своє СЛОВО  сказав. Слава Україні! Героям Слава! ukr
© НевгамовнийСтраж [21.04.2019] | Просмотров: 1986

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/40

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook