для старых юзеров
помнить
uk [ru]

18.02.2014


18.02.2014
Сьогодні майже такий же день, який видався 5 років тому - 18 лютого 2014. Сяяло сонечко, було тепло, Парубій з мікрохвоном закликав з трибуни до мітінгуючих, шоб збиралися, шикувалися по-ротно та вирушали через Інститутську нагору до Верховної Ради.
 
Все транслювалося по телебаченню. Сотні шикувалися, поруч з зовсім юними збиралися й вкриті сивиною чоловіки. Настрій був весняний, піднесений. “Треба пройти маршем до Верховної Ради і нагадати нашим депутатам, шо ми мирно стоїмо за …” і так далі віщав голос Парубія. І от ця мирна хода рушила. І далі і вище, до Жовтневого, Банкової і далі в бік Шовковичної.
 
А потім почалося… З дахів почали стріляти.. Почали використовувати саморобні бойові гранати.
 

 

 

 
Жахливе побиття відбулося в Маріїнскьому парку. Ніхто не очікував такої жорстокості від тітушні і підтримуючих тітушню ментів. Скільки загинуло 18-го? Кажуть 18 чоловік, а скільки найсправді?
 

 

 
Ввечері почався штурм Майдана
 

 
Сам Парубий кудись зник - чи-то інсульт чи щось.
 

 
Події 18 лютого виглядають як постанова. Комусь потрібна була ескалація. Кров. Загиблі.
3 місяці стояв Майдан і ніхто не намагався його кудись повести (за виключенням барікади на Грушевського) і раптом Парубій вирішив зробити цей марш. Яку роль виконав Парубій - чи в темну його використали чи в світлу - встанове слідство. Згадайте лише – Якуновіч почав пакувати валізи з награбованим ДО відомої зустрічі з послами і трійкой де було підписано угоду на перевибори восени. На рашистский медальці за повернення Криму вибита дата “20 лютого 2014 року”.
 
“Совпадєніє? Нє думаю”
 
18 лютого - перший день масового розстрілу Майдану. Попереду були ще важчі 19 та 20 лютого.
 
Напередодні президентських виборів, коли Україна знов опинилася перед історичним вибором своєї долі згадайте заради чого загинули люди і шо зробила діюча влада шоб знайти і покарати винних у вбивстві.
 
Слава і вічна пам’ять Героям, загиблим за Україну…
 

 

 
© Сліпий Пью [18.02.2019] | Просмотров: 7717

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/50

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook