для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Опять за Боинг...


Опять за Боинг...
     Не збирався нічого писати на ДД вже ніколи. Власне, так і робив на протязі майже п’ятнадцяти місяців. Але ж…
 
     Знову не має підстав не виставити свої п’ять копійок.
 
     Сьогодні в інформаційний простір було вкинуто чергову порцію інформації що «Это не мы, это всё бандьоравцы». Суть справи викладено на багатьох російських ресурсах, але найбільш повно можна переглянути тут.
 

 
     Викладено було дуже впевнено і дуже професійно, навіть я сказав би переконливо. Тому я особисто для себе висунув три захисні версії:
 
     1. Під час проведення АТО нашими Збройними Силами не менше вісімнадцяти разів застосовувався ЗРК «Бук» проти російських безпілотних літальних апаратів. Можливо, що сепаратисти підкинули на місце катастрофи уламки від однієї з тих ракет…
     Будь-яке використання ракет оформляється відповідними актами. Єдине, що переконати упоротих що ця ракета була пущена на Донбасі в інший час і в іншому місці все одно важко.
 
     2. Внаслідок анексії Криму росіянами було захоплено озброєння 50 зрп (м.Євпаторія), де мались на озброєнні ці ракети, а також на складах зберігалась деяка кількість ракет для забезпечення щорічних стрільб на полігоні Чауда поблизу Феодосії. Можливо що за 22 роки така ракета з Теребовлі, чи пізніше зі Стрия була передана туди. Тоді все просто і дані пономерного обліку легко спростують версію щодо непричетності до катастрофи ЗС РФ.
 
     3. Номер взагалі придуманий. Якщо він не відслідковується по даних логістики Повітряних Сил.
 
     Не втримався, передзвонив старим товаришам, які саме служать в логістиці ПС і займаються матеріальним (в т.ч. пономерним) обліком ракетного і іншого озброєння ППО:
 
     - Вітаю, друзяко!!! Вибач, напевно невчасно, ви напевно стоїте на вухах і зараз риєте свій пономерний облік ракет, щоб щось відповісти на цей брифінг МО РФ?
 
     - Саме цим зараз і займаємось…
 
     - І що? Євпаторія?
 
     - Як не дивно ні. Справа в тому, що підняли інвентаризаційні дані за 2013 рік, такого номера 886847379 в жодній частині або базі зберігання України не було. Є подібні номери, але найближчий відрізняється на дві цифри.
 
       І тут у мене з’явилась раптово ще одна версія:
 
     - А ви перегляньте акт здачі до контракту з Грузією від 2007 року. Може там щось знайдете…
 
     Довідково:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1
 
Согласно официальным данным Министерства обороны РФ, в числе трофеев оказались до 150 единиц бронетехники[1], в том числе 65 танков Т-72[2] (44 исправных и 21 неисправный, выведенный из строя либо уничтоженный[3][4]), батарея ЗРК «Бук» (две самоходных огневых установки с антенными комплексами и две пускозаряжающие установки)[5]
 
     А це може означати, що у 2008 році до рук російських загарбників могли потрапити до шістнадцяти ракет даного типу (якщо ця грузинська батарея не випустила жодної ракети в ході бойових дій), які по обліку підприємства у м.Долгопрудний були у свій час відвантажені до частин, що дислокувались в УРСР.
 
     Поки дивляться…
 
     З приводу законів перспективи і ліній сходження російським спецам потрібно ретельніше... Кожен автомобіліст знає, що машина і причеп можуть отримувати різне навантаження на різні вісі. Тому вони не будуть строго горизонтальні. Відповідно і точка сходження ліній від елементів дороги і її оточення, та від транспортного засобу не співпадуть.smile3
 
    Не переконали...
© инженегр [17.09.2018] | Просмотров: 2881
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook