для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Просто, ІМХО в п’ятницю.


Просто, ІМХО в п’ятницю.
     Навіть не збирався нічого писати, але картинка одного кацапа, який з трусів вискакує щоб показати, який він патріот України, змусила мене, як кажуть, «взятись за перо». Не називаю його по імені, бо це шановна Адміністрація розцінить як з’ясування стосунків, але його і так всі впізнають. Він цю картинку постив уже з пів сотні разів. Ось вона.

     Я, звичайно, розумію, що в московітській імперії, яка встає з колін, курка гриль, для простого смертного москаля, є недосяжним делікатесом. І москалі навіть не уявляють, що є щось більш делікатесне, ніж курка гриль. Та і як їм уявити, як що вони делікатесе бачать тільки на смітнику. До-речі, відомий патріот, цей свій смітник також не одноразово постив. Але повернемось до картинки з Юлею і куркою гріль.
     Судячи з великих мисок, стіл накритий не в ресторані, а для домашнього застілля. Тому я буду рахувати вартість продуктів як для домашнього вжитку, а не по ресторанному. І так.
1. Курка гриль. Ціна в найближчому до мене супер маркеті «Фора», 98 грн. за кілограм. Судячи з картинки, курка гарна, то можна припустити, що важить з півтора кілограма. Робимо розрахунок: 98 х 1,5 = 147 грн. Ну, ще зважаючи на якісь прикраси, нехай буде 200 грн.
2. Миска якогось салату, схоже з плавленим сирком. Ну, якщо взяти самі дорогі інгредієнти, то буде коштувати десь біля 100 грн.
3. Щось схоже на класичне, салат Олів’є. Для такої порції, із класичних інгредієнтів, також ціна гривень 100.
4. Якісь два кусочки рулету з заварним кремом. Ну, гривень 50.
5. І
6. Якісь традиційні салати з крабових паличок чи консерви «Сардини в маслі». Нехай також кожна миска гривень по 100.
7. Схоже на рулет із пахвини. Ну, там її приблизно з пів кілограма. Це десь гривень 80.
8. Якась кондитерська випічка. Нехай ще гривень на 50.
    Тепер порахуємо, скільки коштує цей шикарний (з точки зору автора картинки) стіл. 200 + 100 + 100 + 50 + 100 + 100 + 80 + 50 = 780 гривень. В євро це 780 / 32,7 = 23,9. Грубо кажучи, 24 євро. Враховуючи Юлін статус, політичний рівень і, як що вірити інформації про її статки, стіл ціною в 24 євро виглядає смішно.
     Я недавно літав в Германію в справах, і виділив декілька днів для відпочинку в Іспанії. Точніше, Балеарські острови, Пальма. Хотілося б на Мальдіви, але я, на-жаль, не Петро Олексійович. Правда, почитавши Тузіка про його подорож в Чорногорію, чи де він там був, я дивився на подорож з острахом. Та все виявилось просто. Прилетів з Києва до Франкфурту без проблем. Квитки доступні. Таможня дає добро. Повирішував свої справи і полетів на чотири дні в Пальму. Дорога обійшлась в 8500 гривень. Це туди й назад. Проживання в одномісному номері коштує 35 євро. Не царські апартаменти, але є всі необхідні зручності і засоби комунікації. Як каже Тузік, для ніщєбродів.
    Що до продуктів харчування, то ціни майже такі як в Києві. Правда якість краща. Доволі дешеві морепродукти. Дорогі цигарки та спиртні напої. Сама дешева пачка цигарок коштує 3 євро. Наша українська горілка «Немиров медова з перцем» коштує 32 євро пів літра. Але гордість розпирає, що нашу українську горілку п’ють і в Іспанії.
    А це морські делікатеси які я брав собі на вечерю.




    Картинки спеціально для кацапів, які намагаються видати себе за щирих українських патріотів. Крім курки гриль і салату Олів’є на світі є багато і дорожчих продуктів. Наприклад ці коштують в середньому 10 євро порція. Будете сервірувати Юлі стіл, можете використати.
    І трішечки позитиву. Краєвиди Пальми. Насолоджуйтесь.

    Про зубожіння та вибори немає часу писати. Вибачайте. Якось іншим разом. Здоров'я всім, достатку і довгих років життя.
© TVOREC [14.09.2018] | Просмотров: 2230

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.3/62

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook